2777
2789
عنوان

کیا شلخته ان بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 312577 بازدید | 5435 پست

والا من با اینک از صب مرتب میکردم شوهرم میخاست سر ب سرم بزاره میگفت عزیزم چند ماهه تمیز نکردی اتاقمونو😆😅 الهی قربونش برم این روزا جای خالیشو بدجور احساس میکنم😕

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باریکلا خوب شناختی😉

حال نداری یه نفرو بیار تمیز کنه .

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

من اتاقم کوچیکه واسه همین شلخته بنظر میام

ولی کلا بی نظم حال میکنم همه چی دورم ریخته باشه بهتر پیداشون میکنم تا مرتب و منظم🥴

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خیلی خیلی زیاده کار خونه. خونم از پایه و اساسش کثیفه. ینی مثلا کشوهای آشپزخونه رو عکس بگیرم وحشت میک ...

خوب تو که اینقد تنبلی ظرف ی بار مصرف بخر هر وقت استفاده شده بریز دور دیگ ظرفم نشوری😂😂😂

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش