2777
2789
عنوان

عزت نفس زنان 🍃

78 بازدید | 14 پست

💭 یه متن قشنگی می‌خوندم که می‌گفت؛

“فکر می‌کنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار می‌شدند

و تصمیم می‌گرفتند که بدن‌هایشان را

همین گونه که هست دوست داشته باشند،

چند تجارت از رده خارج میشد؟

تجارت‌هایی که از ترویج نفرت زن به بدن خود درآمد کسب می‌کنند!”

عزت_نفس#  

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید همه بریزن سرم الان ولی جا داره بگم من از قیافه ام راضیم عاشق خودمم با اینکه میدونم یه نقص هایی داره بازم اونا رو هم زیبا میبینم حتی عاشق تارهای سفید موهام هستم چون اونا یادآور سختی هایی که کشیدم و کسی نفهمید 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
شاید همه بریزن سرم الان ولی جا داره بگم من از قیافه ام راضیم عاشق خودمم با اینکه میدونم یه نقص هایی ...

تار موی سفید خیلی قشنگه مخصوصا اگه با موی مشکی ترکیب بشه🥰

خوب چطور اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشیم؟چطور تمرین کنیم ؟

راجع به عزت نفس پادکست های آموزشی زیادی هست اپلیکیشن castbox رو نصب کنید رایگانه

لطفاً توضیح بده

به بعد افراطی داریم به بعد عادی الان افراطیش اینه من همش دنبال ظاهر مثلا سلبریتی ها باشم خودم باهاشون مقایسه کنم از سبک زندگی بلاگرها حسرت بخورم، بعد عادی اینه من چون خودم رو دوست دارم باشگاه خودم رو میرم به سلامت و زیبایی پوست و موی خودم اهمیت میدم به ظاهر خودم لباسام آرایشم اینا. 

این متن شما افراطی هست دسته دوم هم هدف قرار میده مثلا آرایشگاه و باشگاه و بوتیک رو به چشم تجارت از زنان میبینه خیلی دیدگاه فمینیستی رادیکال و کمونیستی داره. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

تار موی سفید خیلی قشنگه مخصوصا اگه با موی مشکی ترکیب بشه🥰

ممنونم دقیقا همین مدلیم 

من رنگ چشمام روشنه ولی بینی بزرگی دارم ولی هیچ وقت به عمل فک نکردم حس میکنم حالم اینجوری بهتره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد