2777
2789
عنوان

کیا شلخته ان بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 312602 بازدید | 5435 پست
نه والا. کاری نداره اگه حساس بود باز خودمو جمع میکردم

شوهر من امروز از سفر میاد پیشاپیش پیغام داده خونرو تمیز کن میام😖

یه نوشابه انرژی زا خریدم ۱۲هزارتومن الان سه روزه توالت نرفتم تا خوب جذب شه        لعنتییی😂😂😂😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم برو اول یه قرص مولتی ویتامین بخور 

چیزایی که انرژی بده ی آهنگ توپ بزار شروع کن به این فکر کن بعد تموم شدن کارات چه انرژی میگیری ؟!

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       
خیلی خیلی زیاده کار خونه. خونم از پایه و اساسش کثیفه. ینی مثلا کشوهای آشپزخونه رو عکس بگیرم وحشت میک ...

کدوم شهری اگه مشهدی یه خانم خیلی تمیز هست میخوای شمارش بدم بیاد به دوروز خونت مثل دسته گل میکنه

من لیوان چایمو بعضی وقتا نمیشورم تو دلم هی میکم چقد شلختم😐 یا میرم دستشویی نمیشورمش و دستمال نمیکش ...

جدی میگی یا گرفتی مارو؟ مریض نمیشی؟ 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
شوهر من امروز از سفر میاد پیشاپیش پیغام داده خونرو تمیز کن میام😖

نکنه شما هم بله

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

عزیزم زشته،شما خانومی باید خونت به بهترین شکل ممکن باشه 

خودتو با شلختی وفق نده که همچی برات عادی بشه.

همت کن همجارو تمیز کن خودت حال میکنی از زندگیت از سرتایم بودنت .

من کمدم بیشتروقتا بهم ریختس ولی ب جز اون اگ مامانم خونه نباشه خودم تمیز و مرتب میکنم خونه رو

کمد هم اخه تا مرتب میشه فرداش بهم میریزه

بی تفاوت باش...؟؟؟چون هرچیزی ارزش فکر کردن ندارد....شادی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ضعیف....  
عه امضات😂😂👌👌👌چن وقت پیشم دیدم امضاتو هی یادم‌میاد خندم‌میگیره😂

خخخخخ🤣

الهی همیشه خندون باشی😘

یه نوشابه انرژی زا خریدم ۱۲هزارتومن الان سه روزه توالت نرفتم تا خوب جذب شه        لعنتییی😂😂😂😂😂😂
آبروم میره پیش کارگره

نه عزیزم مگه جرمه .زندگی شخصیه خودته .ولی دور وبرت تمیز باشه  خودت آرامش داری.

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...