2777
2789
عنوان

چجوری از دست همکلاسیام راحت شم❓

214 بازدید | 11 پست

به معنی واقعی از دست همکلاسی های دانشگاهم خسته شدم

دوستام  میشناسن منو

زیاد اهل چت کردن نیستم و انقدر کار برای خودم دارم که نتونم همون روزی که بهم پیام میدن جواب بدم

کلا پیام هام میوته و تمرکزم روی کارمه

از طرفی من اصلا با بچه های دانشگاهمون حال نمیکنم و خودم ازشون چیزی نمیخوام 

بخدا بحث خساست و کلاس گذاشتن نیستا

ولی خب من واقعا حال نمیکنم هی از جزواتم عکس بدم

هی تمرینامو بفرستم

و هی وویس بدم و درس ها رو توضیح بدم برای افراد مختلف 😐

اخه من نمیفهمم

من اصلا توی گروه دانشگاه چت  نمیکنم

از کسی سوال نمیپرسم

حتی بیوی تلگرامم نوشتم حوصله ای برای معاشرت نیست، سعی کنیپ پیام ندهید

همکلاسی های من با چه رویی انقدر به من  پیام میدن

و اگه یه هفته سین نزنم طلبکارانه پیام میدن میگن فک کنم یادتون رفته جواب بدید؟ 

من هزار تا مشکل برای خودم دارم 

با چه رویی به منی پیام میدن که بهشون رو نمیدم و جدی و رسمی ام؟ 

فقط 48 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                     بالاخره منم بیبی چکم مثبت شد و از دست سوالات فامیل باردار شدم😍🥺🤰🏻... من نمیخواستم باردار شم و خب خیلی توی این سال ها پیشگیری میکردم اما دیروز دیگه واقعا باردار شدم... بصورت دقیق بخوام بگم از خاله م بابت این سوالش که «آیا قصد داری در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل بدی؟ چند واحد و چند ترم باقی مونده و معدلت چند شده» باردار شدم🥺😍🤰🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چیه

محترمانه میخوام دیگه هیچ کدوم از همکلاسی هام بهم پیام ندن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                     بالاخره منم بیبی چکم مثبت شد و از دست سوالات فامیل باردار شدم😍🥺🤰🏻... من نمیخواستم باردار شم و خب خیلی توی این سال ها پیشگیری میکردم اما دیروز دیگه واقعا باردار شدم... بصورت دقیق بخوام بگم از خاله م بابت این سوالش که «آیا قصد داری در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل بدی؟ چند واحد و چند ترم باقی مونده و معدلت چند شده» باردار شدم🥺😍🤰🏻

اونام کارشون درست نیست که خودشون پیگیر درساشون نیستن

ولی شمام مشخصه اخلاقت خیلی بده، اینکه بیو تلگرام چنین مطلبی بنویسی شخصیت زشت خودت رو نشون میده

خودت رو جلوی دیگران زیر سوال نبر و با ادما بهتر رفتار کن وگرنه کلا دورت هیشکی نمیمونه!! همه ادما کار دارن

اینکه کسی پیام میده دلیل بر بیکاری نیست

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

یه جای کار میلنگه

یا خوشرویی تو رفتارت دیدن که هی پیام میدن یا خودشون برای خودشون ارزش قائل نمیشن

احتمالا گزینه یکه چون مگه میشه یکی انقدر خودش و کوچیک کنه و فقط از یکی از دانشجوها سوال کنه؟ این همهه دانشجو

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

متاهلی و بارداری درسم میخونی دانشگاه میری معلومه سخته دیگه آدم حوصله هیچی ندارهچقدر دیگه از درست مون ...

ممن متاهلم و بچه دارم؟ 😐😂بیومو فان نوشتم تا اخرش نخوندی 

اون تیکر بارداری نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممن متاهلم و بچه دارم؟ 😐😂بیومو فان نوشتم تا اخرش نخوندی اون تیکر بارداری نیست

آها😂😑

خب دیگه مجردی چکاری داری،که نمیرسی جواب دوستات بدی؟ 

البته منم دبیرستان که بودم خوشم نمیومد عکس بفرستم یا توضیح ، طرف سر کلاس می‌خوابید یا نمی‌نوشتت بعد میومد میگفت عکس بفرست خب منم سر کلاس نوشتم 

آها😂😑خب دیگه مجردی چکاری داری،که نمیرسی جواب دوستات بدی؟ البته منم دبیرستان که بودم خوشم نمیومد عک ...

خودت میگی دوست

همکلاسی برای من دوست نیست و دلم نمیخواد باهاشون وقت بگذرونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونام کارشون درست نیست که خودشون پیگیر درساشون نیستنولی شمام مشخصه اخلاقت خیلی بده، اینکه بیو تلگرام ...

ولی من از خدامه این آدمایی که بهم پیام میدن تنهام بذارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه جای کار میلنگهیا خوشرویی تو رفتارت دیدن که هی پیام میدن یا خودشون برای خودشون ارزش قائل نمیشناحتم ...

نه خوش رو ام نه بداخلاق

خنثی و رسمی و صحبتی هم ندارم باهاشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40