2777
2789
منم اشکم در اومد
خدا بیامرزه
خدا گر به حکمت ببندد دری. به رحمت گشاید در دیگری
عزیزم شوهرت و بچه های نازت از دعای خیر مادرتن
الان اون تو رو میبینه و ناراحتی تو باعث ناراحتی اونم میشه پس فقط براش دعاکن و خیرات بده گلم به نیازمندا به خاطر مادرت یاری برسون
باتمام وجووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووودم درکت میکنم خوبه تو یه خواهر هم داری که من اونو هم ندارم وتنهاااااااااااااااااااای تنهام از الان شبها از استرس زایمان وتنهایی خوابم نمیبره ومنم الان با تک تک سلول های بدنم به مامانم احتیاج دارم.....من مامانم وقتی 16 سالم بود فوت کرد الان 11 سال میگذره ولی انگار همین دیروز بود
آیه جونم دختر گلم دوووووووووووووووست دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اشکمو درآوردی خدا رحمتش کنه

و به شما صبر بده ..که بتونی تمام کارهایی که مادرت نتونست برای شما انجام بده برای دختر گلت انجام بدی

برای مادرت قرآن بخون بیاد بخوابت باهاش حرف بزنی آروم بشی
در زندگی چنان باش که آنان که خدا را نمیشناسند تو را که می شناسند خدا را بشناسند..
باران میدونم اینارو که تایپ کردی گریه کردی . منم عین توام. منم خیلی دوست داشتم مامانم برام سیسمونی بگیره دخترمو حموم کنه وقتایی که دخترم خستم میکنه پاشم برم پیش مامانم بهش زنگ بزنم از شیرین کاریها ی دخترم براش تعریف کنه دخترم بهونه مامان جونشو بگیره و خیلی آرزوهای دیگه....
اما من یه فرق با تو دارم اونم اینه که من تمام خانوادم رو از دست دادم. مامانم بابام و دوتا داداشم رو الان خیلی تنهام اینو گفتم که بدونی از دل تو گرفته تر هم هست فکر کن وقتی زایمان کردم خالم اومد پیشم اونم خاله ای که فقط به خاطر این که دهن مردم رو ببنده اومده بود فردا تولد یک سالگی دخترمه و یک ساله که هنوز خالمو دیگه ندیدم اصلا نمیدونه من مردم یا زنده
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
دوست عزیزم باران جان خدا بهت صبر بده و شوهر و دخترت را برات نگه داره و بارداری بیخطری داشته باشی مادرت به آرزوش رسیده که چنین داماد خوبی داره درسته که دست اجل مهلت نداد و عروسیت را ندید و خداوند یک چیزی را میگیره در عوضش بهتر میده اینقدر دل و کمرم درد می کرد که با اون نوشته هات گریه ام گرفت خدا رحنتش کنه براش یک فاتحه می خونم
چند ماهته که باداری؟
تا حالا فکر میکردم که فقط منم این قدر حسرت نبود مادرم را میخورم اما مثل من و باران زیادند . بی مادری واقان بلاست
قدر تنی از پیرهنی فاصله داریم.وای از تو چقدر سخت است همینقدر جدایی.
خدا همه مادران درگذشته رو قرین رحمت کنه مامان فسقلیاو باران جون منو یاد مادرم انداختید و اشکمو جاری
چند روز پیش تو خواب مامانموبغل کرده بودم بهش می گفتم مامان خانوم تحویل نمی گیری مارو حداقل یه کم به جونم غر بزن دلم وا شه
شیرینی اون بغل کردن بعد چند روز هنوزم تو ذهنمه ای کاش بودن فقط لحظه ای برا بوسیدن فقط یه لحظه

ای خدا جیگرمو آتیش زدید که نصفه شبی
چشم پر اشک شد
خدا منو ببخشه امروز سر مامانم داد زدم خدایا منو ببخششششششششششششششش

مامان فسقلیا من پست تور که خوندم دیگه غصه باران جون یادم رفت

خیلی تنهایی سخته
اامیدوارم خدا برای بچه هاتون حفظتون کنه
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است میترسم ! کنارم باش!
جان.عزیزم بغضم گرفت.خدا روح مامان عزیزتو شاد کنه.بدون که اون همیشه پیشت ولی تو نمیبینیش عزیزم.خدا شوهر و دختر نازتو واست حفظ کنه.
هر چیزی به موقعش به سراغتان میاید،صبور باشید.