2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات خواهری. انشاالله خدا دلتو شاد کنه نی نی خوشگل بزاره تو دلت. مهرا جون بزار تاپیکت بمونه میایم در ...

ممنون عزیزم من هردوبارنیت اسم محمدکردم ولی خدابهم نداد😖

واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات لطف کنیدممنون همتون😘
فدات خواهری. انشاالله خدا دلتو شاد کنه نی نی خوشگل بزاره تو دلت. مهرا جون بزار تاپیکت بمونه میایم در ...

اره عشقم میمونه بخدادردل نکنیم خفه میشیم من فقط باشماهاراحتم دردموبه مامانم نمیتونم بگم

ممنون عزیزم من هردوبارنیت اسم محمدکردم ولی خدابهم نداد😖

به حق این روزای عزیزخدایه گل پسربهت بده دلت شادشه عزیزم ختم قران باهزارصلوات نذرمادرامام زمان بکن الان ایام پدرامام زمان میگن امام زمان روی مادرشونرجس بانوروزمین نمیندازه نذرکن به حاجتت میرسی چله زیارت عاشوراوعلقمه بردارقبلشم دورکعت نمازبرای امام حسین بخون ایناخیلی حاجت میده بعدم نذرکردی اسم محمدبزاری که خیلی هم عالی 

ن مشهدگلم

من الان میرم سونوواسه اقدام تعیین جنسیت میگن به تخمک گذاری ربط داره تغذیه رودکترم قبول نداره اینجوری خیلی نتیجه میگرفتی قربون امام رضابرم ترخدامیری حرم منودعاکن من نذرکردم پریودنشم برم پابوس اقانذرموبدم

گلنازجان ازبس رفتم سونویپادکترشدم🤣راهنماییت میکنم حتمانتیجه میگیری البته اگه علایمت مثل تخمک گذاری من باشه ولی البته بهت میگم یبارسونوبروتاریخ تخمکت دستم بیادمیتونم کمکت کنم چون خودمم مثل توام البته برای دختر

برام دعاکن عزیزم....شایدباورت نشه ولی بزرگترین خاستم بعدسلامتی وعاقبت بخیری دخترام فقط همینه.چیزی که ...

میدونم چی میگی منم بچه اول وپسرمیخواستم ولی دخترشدحالاکه خداازم گرفتش عذاب وجدان گرفتم ناشکری کردم حالامیگم خدافقط دختر التماسش میکنم میگم دلم بادخترم اروم میگیره😭😭😭😭😭

سلام عزیزم ممنونم تو چطوری بی بی چک نزدی  ؟ دلم خیلی روشنه برات خوش خبر باشی

فدات شم نه عشقم جراتشوندارم این روزادلم خیلی تنگ ازنظرروحی داغونم چندروزدارونمیخورم ارامشم بهم ریخته توروحت چطور؟حال منوتوعین همه