2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه هرکی،دوربرمه،میگه تواین اوضاع مملکت و...این گوهونخوریااااغلط میکنی سومی بیاری.اینقدگفتن که شاید ...

بیار بابا خدا روزی رسونه. بعدش الان بیاری بعدا افسوس نمیخوری که کاش اینکاره میکردم آن کارورا میکردم. چن سالته؟ گل دختر ات چن سالشونه؟ 

خدایا شکرت🖤
بیار بابا خدا روزی رسونه. بعدش الان بیاری بعدا افسوس نمیخوری که کاش اینکاره میکردم آن کارورا میکردم. ...

خودم متولد73هستم.دختراولم4سال ونیمشه.دومی16ماهس

واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات لطف کنیدممنون همتون😘
خودم متولد73هستم.دختراولم4سال ونیمشه.دومی16ماهس

ماشاالله. صبر کن دختر کوچیکت سه چهار سالش بشه اقدام کن. وقتی دلت پسر میخواد برو نترس انجام بده تا از هر دو جنسیت داشته باشی. 

خدایا شکرت🖤
ماشاالله. صبر کن دختر کوچیکت سه چهار سالش بشه اقدام کن. وقتی دلت پسر میخواد برو نترس انجام بده تا از ...

برام دعاکن عزیزم....شایدباورت نشه ولی بزرگترین خاستم بعدسلامتی وعاقبت بخیری دخترام فقط همینه.چیزی که خیلی بهش فکرمیکنم وارزوشودارم.همش حس،میکنم خدامیخادناامیدم کنه ازخودش اخه دوتابارداری قبلموپسرمیخاستم کلادوسداشتم اولی پسرباشه بعددختربیارم.امانشددومی روکلی رژیم و...رعایت کردم که وباکلی امیدرفتم سونوکه نتیجه کارامومیگیرم انشاا...درکمال ناباوری بازم گفت دختره خداروهزارمرتبه شکرعاشق دخترامم وبادنیایه تارموشون روعوض نمیکنم امادلم میخادطعم،هردوجنس روبچشم

واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات لطف کنیدممنون همتون😘
برام دعاکن عزیزم....شایدباورت نشه ولی بزرگترین خاستم بعدسلامتی وعاقبت بخیری دخترام فقط همینه.چیزی که ...

درکت میکنم. ناشکری هم نیست پسر خواستن. شوهرم همیشه میگه آدم باید واسه خواسته اش تلاش بکنه زحمت بکشه. اینبار برو ای یو آی در کنارش نذر کن اسمشو محمد بزاری انشاالله میده. منم دلم روشنه اینبار پسر میاری

خدایا شکرت🖤