2777
2789
خدا واست حفظش کنه خواهر. برا منم دعا کن حرفای دیگرونم پیرم نکنه زود باردار بشم دیگه جای شماتت شنیدن ...

چشم گلم شهرماالان دارن اذون میدن برات دعاکردم گلم توهم دعاکن خداکناردوتاگل دخترم یه پسرم بهم بده شده ارزوی منوشوهرم

واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات لطف کنیدممنون همتون😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا واست حفظش کنه خواهر. برا منم دعا کن حرفای دیگرونم پیرم نکنه زود باردار بشم دیگه جای شماتت شنیدن ...

به حرف کس توجه نکن منم ازهمه دورشدم ازاین حرفاشون انشا...بااولین اقدام بشی دعاکن منم بشم چندماه نشدم هرماه آتیش میگیرم

چشم گلم شهرماالان دارن اذون میدن برات دعاکردم گلم توهم دعاکن خداکناردوتاگل دخترم یه پسرم بهم بده شده ...

انشالله. خدا یه داداش تپل و خوشگل میده به دخترات. انشاالله ❤

خدایا شکرت🖤
دقیقااحساس سرشکستگی میکنم خدابچتوحفظ کنه یعنی میشه اسپرم بی جهت ضعیف شه؟

نه بارداری اولمم اسپرمش صعیف بود دارو خورد هر سه بارداری دارو مصرف میکرد تا بشه خب تو این سه سال سیگار کشید و استرس داشت تو روند بهبودیش تاخیر ایجاد میکرد تا یکسال بعد سزم که دکترا میگفتن باردار نشو البته بعصیاشو تا ۶ ماه ولی خب نشد تا پارسال خرداد دوباره باردار شدم و دوران سخت بارداری را گدروندم دیگه خدا خیر بده دکترم را حواسش بهم بود از ۳۵ هفته که رفتم اونطرف امپول ریه نوشت انقدر استرس تکرار داشتم که فشارم رفت بالا ۳۶ هفته دیگه دکتر گفت خطر داره بگدار درش بیارم

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
چشم گلم شهرماالان دارن اذون میدن برات دعاکردم گلم توهم دعاکن خداکناردوتاگل دخترم یه پسرم بهم بده شده ...

انشا...به حق علی به شماهممون بده خیلی سخته همش میگم خدادارم میسوزم

اره 😢

واااای خدایاااااخه صفراوکبدو....بهم مربوطه پس من دیگ خیلی میترسم ازبارداری.تازه بعدعملم بدنم خیلی خارش میگیره.شماچندسالته؟

سلام عزیز.

من ۵ ماهه باردار بودم،همه چیز خوب و عالی.بچه م پسر بود.

رفتم آزمایش گفتن مختصر عفونت داری،دکتر خشک کننده داد.

منم ۱۹ سالم بود،بچه بودم و نادون. 

خاله م گفت الکی داروی شیمیایی نخور بیا عنبرنسارا بدم دود کن، بعد از چند روز دیدم دیگه بچه م لگد نمیزنه،رفتم بیمارستان صدای قلبش رو پیدا نکردن گفتن برم سونو،سونو گفت خانم بچه ت مرده

سلام عزیز. من ۵ ماهه باردار بودم،همه چیز خوب و عالی.بچه م پسر بود. رفتم آزمایش گفتن مختصر عفونت دا ...

بخاطرعنبرمردیعنی؟؟؟؟رابطتت باخالت خوبه؟؟