2777
2789
25تیر امسال. هر روزش برام عذابه. یعنی خدا بهمون دوباره نظر میکنه؟ 

بمیرم برادلتتتتتت.یه چیزبگم به حق این دم اذون خداخیلی زودنی نی بده بهت.دخترمنم دقیقا25تیردنیااومدولی سال97

واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات لطف کنیدممنون همتون😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم برادلتتتتتت.یه چیزبگم به حق این دم اذون خداخیلی زودنی نی بده بهت.دخترمنم دقیقا25تیردنیااومدولی ...

خدابرات نگهش داره ازخدامیخام یه دخترم بمن بده خیلی سخته

چندهفته ازدست دادی گلم؟سنگ صفرات اذیتت میکنه.منم سنگ صفراداشتم یسال منومیکشت وزنده میکردتارفتم عمل ک ...

ببخشید کی عمل کردین؟ لاپاراسکوپی عمل شدین؟ درد داشتین؟ 

خدایا شکرت🖤
آره. بخاطر  کلستاز بود زایمان زودرس گرفتم هم دیر سزارین شدم بچم خفه شد

کلستازچیه؟؟؟منم هردوبارداریم مسمومیت بارداری داشتم و37هفته زایمان اجباری میکردم

اخی الهی بمیرم مثل من چندوقت بعدش باردارشدی؟من اخه افسردگی گرفتم

سال ۹۷ باردار شدم یعنی دوباره ابان ۹۵ باردار شدم ده هفته سقط شد دیگه باردار نشدم تا ۹۷ اسپرم شوهرم ضعیف شد و چه مکافاتی به خدا میدونم چی میکشی فکر نکن الان بچه دارم دیگه درکت نمیکنن انقدر سوختم آی سوختم دلم کباب شد الانم پسرم رو پاهامه ولی دارم اشک میریزم تو هم گریه کن نگذار جلوت را بگیرن بگن خوبه ندیدیش اون یه جنین بود و ... تا میتونی عزاداری کن اینجوری زودتر دلت اروم میشه اما اگه جلو خودت را بگیری روند بهبودت دیرتر میشه با کسایی که این درد را کشیدن دردل کن اگه شوهرت پایه اس ولی جلو غریبه ها خودتو سفت و محکم بگیر نگذار صعف ازت بگیرن و گرنه تا چند سال میخوان بگن آخی خدا عوص بچتو بده آخی چوپون بی مزد شدی ...

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
ببخشید کی عمل کردین؟ لاپاراسکوپی عمل شدین؟ درد داشتین؟ 

بعدازعمل تاسه چهارروزدردداشتم بعدش درداخفیف شدتابیست روزبعد.بله لاپراعمل شدم.اردیبهشت ماه98

سال ۹۷ باردار شدم یعنی دوباره ابان ۹۵ باردار شدم ده هفته سقط شد دیگه باردار نشدم تا ۹۷ اسپرم شوهرم ض ...

دقیقااحساس سرشکستگی میکنم خدابچتوحفظ کنه یعنی میشه اسپرم بی جهت ضعیف شه؟

بمیرم برادلتتتتتت.یه چیزبگم به حق این دم اذون خداخیلی زودنی نی بده بهت.دخترمنم دقیقا25تیردنیااومدولی ...

خدا واست حفظش کنه خواهر. برا منم دعا کن حرفای دیگرونم پیرم نکنه زود باردار بشم دیگه جای شماتت شنیدن ندارم بخدا😔

خدایا شکرت🖤