2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 90

| مشاهده متن کامل بحث + 8520 بازدید | 85 پست
دوستان گل مامانای گل اسفند ماهی ما همگی اینجا جمعیم لطفا هرکی اومد تشریف بیاره توی کلوپ که ادرسشو الان میذارم. اینجا چیزی ننویسید کسی اینجا سر نمیزنه. بیاین اونور خوشحال میشیم.
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=10793
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی مد با لباس های قشنگ برای دخمل و پسمل های قشنگ به روز شد

تند تند سر بزنین....مدل ها محدوده و زودی تموم میشه

www.babymode.persianblog.ir
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
سلام به الهه و carmen عزیز.....منم خوشحال میشم با هم آشنا شیم...به کلوب فرشته های اسفند 90 سر بزنین.....اله جون من خدارو شکر اینجوری نیستم....زیاد گرسنم میشه و میخورم...اما بیشتر شیرینی جات.....به خودت تلقین نکن و تا میتونی بخوررر
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
سلام ....من 3 مرداد فهمیدم مامان شدم ....2 ساله ازدواج کردم ....البته اصلا ویار ندارم ....نمی دونم این خوبه یا بده؟؟؟؟؟
تخمک های گلم همه تون را دوست دارم ..ولی خدائیش جون عمه تون یکی تون این ماه خانمی کنه و من را مامان یک گل پسر کنه ...(برگرفته از کتاب صحبتهای محرمانه من و تخمک هایم )
لباسهای خیلی خیلی خوشگل از 0 تا 5 سال هم برای دخملای خوشگل هم برای پسلای ناز
دوستان از این شوی لباس دیدن کنید از صفحه 7

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=101965&PostID=5254811#525481

هر کسی خواست ایمل بزنه برام تا براش شماره و تاریخ شو رو بفرستم.
poroshat.mo64@yahoo.com
2810