2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 90

| مشاهده متن کامل بحث + 8520 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم نو نو جون...حالا قبلا که میکشیدی که هیچی ..کاریش نمیشه کرد...اما الان دیگه نکش...به بدی هایی که واسه نی نی نازت داره فک کن...به سیرینی های خود نی نی ....ایشالا نمیری سمتش
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
emrooz hafte 5om hastam vali na halat tahavo daram na hich hese khase dige.faghat kheili kheili teshnam mishe va zood zood goshnam.mitarsam ezafe vazn biaram.yeki az chizhaee ke narahatm mikone vaghti behesh fek mikonam chagh shodane.man motevalede 59 hastam shaghelam avalin bare ke daram bachedar misham va 5 sale ke ezdevaj kardam.man daram miram pishe khanoom doctor karamnia(bimarestan sarem)mishe shoma ham az khodetoon begid?l
نونو جون...من تهران نیستم ..منم بعد 4 سال از ازدواج دارم نی نی میارمممم...منم شاغلم...متولد 62....نگران چاق شدن نباش ...ایشالا طبیعی نی نی میاریم زود لاغر میشیمممممم
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
عسل(زایمان:27/12/90)
Lilypie Pregnancy tickers

آزاده( زایمان:09/12/90)

خاطره(زایمان:19/12/90)

همتا(زایمان:16/12/90)

الهه(زایمان:26/11/90)

عسل مامان(زایمان:15/12/90)

همیشه آبی(زایمان:08/12/90)

شادی(زایمان:12/12/90)

نعیمه(زایمان:18/12/90)

رز(زایمان:14/12/90)

مامی رها(زایمان:11/12/90)

مامی سیب ترش(زایمان:04/12/90)
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
2810