2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 90

| مشاهده متن کامل بحث + 8520 بازدید | 85 پست
مامانه یکی از اقوام داره برای محرم و هییتشون پول جمع میکنن
هرکی بخواد میتونه حتی 1000 تومن کمک کنه

میتونید برید ببینید که مطمین باشید حتما صرف مراسم میشه ولی فقط مخصوص آقایونه

اگه خواستید کمک کنید بگید شماره حساب بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . من یه دختر 4 سال و نیمه دارم . ناخواسته باردارشدم . نی نی دومم اواخر اسفند 90 بدنیا میاد و دخمل هم هست . اومدم اینجا که بودنش رو اعلام کنم . هرچند سرزده اومد ولی به هر حال بچمه و دوستش دارم . اسم دختر اولم پرنیانه . این کی رو هم شاید پارمیس یا پرمیس اسم بذاریم . بووووووووووووووووووووووووووس
مامان پرنیان و پارمیس
مامانای گل اگر دوست دارید لباس های مارکدار کارترز - گپ- دیزنی - بی بی کلوپ - مینی ور - و ... رو با قیمت عالی بخرید هفته اینده سه شنبه از ساعت 11 صبح تا 5 بعد از ظهر برای شو و یه حراج تپل تشریف بیارید .

***** به این نکته توجه کنید که ما خودمون وارد کننده لباس هستیم پس میتونید لباسها رو بدون واسطه و با قیمت مناسب بخرید *********

محل برگزاری شو : اریاشهر ایت ا... کاشانی
لباسهایی که تو شو عرضه میشه از سایز نیوبرن تا 12 سال و تعدادی لباس برای مامانای گل و لباس زیره و شامل :

- کفش و کتونی
-لباسهای گرم مناسب فصل سرد مثل کاپشن - شال و کلاه - سویشترت
- جوراب شلواری های ترکیه ای با کیفیت عالی
- لباسهای خونه
- لباس مهمونی
- بادی
- سرهمی
- پاپوش
- جوراب
- لباس زیر کودکان
- گل سر و تل های فانتزی
- ساق شلواری
- وووووووو......................

یه دنیا لباس با قیمت های عالی

در ضمن لباسهای مارکدار تک سایز شده با قیمت استثنایی بفروش میرسد.
با یک بار تشریف فرمایی مشتری همیشگی ما خواهید شد .

مامانای گل در نظر داشته باشید که لباسها خیلیییییییییییی زیاده و من نمی تونم از همش عکس بزارم .

*** برای مامانای باردار تخفیف ویژه خواهیم داشت ****

*** این هفته خریداران شاهد یه تخفیف تپل خواهند بود ****

برای دریافت ادرس ایمیل بزنید و یا با شماره 09390386090 تماس بگیرید .

وبلاگ من :

http://nazdoneh2.blogfa.com/

برای دیدن نمونه های دیگه به :

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=140441&PostID=6288215#6288215

مراجعه کنید :

خوش اومدی لیلا جون...نی نی من دخترهههههه...هورااااااااااااااااااااا بالاخره معلوم شد
اسمش تا الان که مهرسا ست....ولی هنوز احتمال عوض شدنش هست
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
دوستان گرامی بدلیل استقبال زیاد دوستان از شو های برگزار شده من و مامان سروش و همچین رسیدن لباسهای خوشگل جدید این هفته در سه روز پذیرای شما عزیزان خواهیم بود .

سه شنبه از ساعت 11.5 تا 3.5 در خیابان ایت ا... کاشانی خ سازمان برنامه شمالی

پنج شنبه از ساعت 11 تا 3.5 شهرک غرب علامه جنوبی

جمعه از ساعت 3 تا 7 بعد از ظهر در تهرانپارس خ فرجام

برای اطلاعات بیشتر با شماره 09390386090 تماس بگیرید .
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=189820
شیردوش برقی مدلا راهی برای ازدیاد شیر شما
یک کشور درست کنند برای بچه‌ها، بچه‌های فلسطین، اسرائیل، سومالی و ...، بچه‌های آدم‌های معتاد، وحشی، روانی و ...، بچه‎‌های گرسنه، بچه‌های تنها، بچه‌های کار... . بعد هی همدیگر را تحریم کنند، برای هم خط و نشان بکشند، بیگناهان را زندانی کنند، بمب روی سر هم بریزند، مین روی زمین بکارند... .
کاشکی بشر اجاقش کور می‌شد.

* فریدون مشیری