2777
2789
عنوان

شام واسه چهل نفر بیایین دوستاننن

134 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خوبین هفته اینده واسه ایام فاطمیه قراره شام چهل نفر خودم بپزم شامم خورشت مرغ با برنج هست چقد باید مواد بزارم مرغ برنج رب گوجه لپه سیب زمینی مرغ ادویه از تجربیاتتون بگین ممنون🤗🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابگوشت مرغ منظورته؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

یادی کنیم ازتاپیک ۲۰نفرمهمون دارم یدونه مرغ گذاشتم😂

بنظرم ازآشپزخونه های بیرون بپرسی دقیق ترآمارمیدن خیالتم راحت تره 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من که تجربه ندارم تو این تعداد.....بیشتر از ۱۰ نفر بلد نیستم...ضمن اینکه خورشت مرغ هم تا حالا ندیدم ونخوردم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

برای نذری و تعداد بالا بهتره که به همون تعداد یعنی ۴۰ تا ران و سینه بگیری مثلا ۲۰ تا سینه و ۲۰ تا ران برنج هم با پیمونه برنج ۵۰ تا ۵۵ تا بریز رب گوجه هم ۲ تا قوطی کافیه پیاز هم یک کیلو مرغ ها رو اول با پیاز و زردچوبه و فلفل سیاه مزه دار کن بعد با شعله خیلی کم سرخ کن در آخر بذار با یکم آب جوش بپزه سیب زمینی هم ۲ الی ۳ کیلو بگیر خلال کن سرخ کن کنارش روی پلو هم زعفرون و زرشک بریز تو خورشت مرغ هم آلو بنداز خوشمزه میشه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه خورشت قیمه بامرغ منظورته لپه روبا مشت بسته برای هرکسی بریز مثلا چهل نفرن برای پنجاه وهفت نفربزار 

رب نصف بیشترقوطی بزن بعداز پختن بازبکش توظرف اگه احتیاج داشت میتونی بازتفت بدی اضافه کنی

پیاز برای هرسه نفریه متوسط روبه بزرگ رنده یاریزخردکن حسابی سرخ کن

مرغ هارو بعداز تیکه کردن وشستن توی اب بریزیه جوش که زد آبشو بریزبا کف های روش بعد باپیازسرخ کن

لپه رو جدابپز وانره اخراضافه کن به مرغ تاجابیفته

لیموعمانی اگه میریزی جدابپز آبشو بریز دور آخرسربه مرغ اضافه کن یکم که جوشید خاموش کن

برای لعابش مرغ ولپه ورب لعاب خوبی میدن ولی اگه لعابش کم شد باز کمی پیاز ریزخوردکن رب بزن اضافه کن عصاره مرغ هم خوب لعاب میده فقط حواست باشه شورنشه

زعفرون ودارچین یادت نره

سیب زمینی هردونفریه سیب زمینی متوسط کافیه بارنده تزیینی خرد کن قشنگ بشه

میتونی خلال سیب آماده هم بگیری