اگه خورشت قیمه بامرغ منظورته لپه روبا مشت بسته برای هرکسی بریز مثلا چهل نفرن برای پنجاه وهفت نفربزار
رب نصف بیشترقوطی بزن بعداز پختن بازبکش توظرف اگه احتیاج داشت میتونی بازتفت بدی اضافه کنی
پیاز برای هرسه نفریه متوسط روبه بزرگ رنده یاریزخردکن حسابی سرخ کن
مرغ هارو بعداز تیکه کردن وشستن توی اب بریزیه جوش که زد آبشو بریزبا کف های روش بعد باپیازسرخ کن
لپه رو جدابپز وانره اخراضافه کن به مرغ تاجابیفته
لیموعمانی اگه میریزی جدابپز آبشو بریز دور آخرسربه مرغ اضافه کن یکم که جوشید خاموش کن
برای لعابش مرغ ولپه ورب لعاب خوبی میدن ولی اگه لعابش کم شد باز کمی پیاز ریزخوردکن رب بزن اضافه کن عصاره مرغ هم خوب لعاب میده فقط حواست باشه شورنشه
زعفرون ودارچین یادت نره
سیب زمینی هردونفریه سیب زمینی متوسط کافیه بارنده تزیینی خرد کن قشنگ بشه
میتونی خلال سیب آماده هم بگیری