2777
2789
عنوان

تهرانيا بيان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 89 پست
همون یادداشت کن بهتره. 2ت خیل یه ها.... حقوق شوهر من 3تومنه  1.163 یه قسط 850 یکی دیگه  ...

خوب خدايي پول گوشت و مرغ و ماهي و برنج چقدر ميشه بالاخره بچه يهو يه چيزي دلش ميخواد نميشه هي ادم بگه ندارم تازه اينا مايحتاج بقيه خريدا چي؟ سوپر ماركت هر بار ميري چقدر ميشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لزومی نداره یه دکتر معتبر توی درمانگاه پیدا کن واسه بچه که همه داروهاشون مثل همه  .من فقط موقع ...

حالا اون خرج ماهيانه نيست ميشه اونو داد زياد مهم نيست ولي بقيه خرجا زياده اونروز دخترم گفت فيله سوخاري براش بگيرم از يه جا گرفتم يه فيله و يه نوشابه شد ٤٣ هزار و پونصد 

يه شهربازي بردم شد ١٠٠ تومن با يه ناهار ١٥٠ تومن شد 

از جاي معمولي ميخرم اين قيمت از پاساژ شاپرك يا مثلا بهار بخوام برم جاي بالاتر كه بيشتر ميشه  

نه عزیزم شما از جای معمولی خرید نمیکنی

من تهرانم شما گرون گرون خرید میکنین

تازه من به ولخرجی تو اطرافم معروفم ( البته از نظر بقیه) 

بعضی وقتا میشه بهترین چیزا رو با قیمت مناسب خرید، با خرید از جای درست

بعضی وقتا هم میشه چیزای معمولی رو به بالاترین قیمت خرید 

شما دسته دومی فکر کنم

نه عزیزم شما از جای معمولی خرید نمیکنی من تهرانم شما گرون گرون خرید میکنین تازه من به ولخرجی تو اط ...

من قبلا از پريماما ميرداماد خريد ميكردم اره قبول دارم اون چون برند بود گرون بود كه ديگه جمع شد اين قضيه الان از پاساژاي معمولي خريد ميكنم ديگه جنساشون همين قيمت 

فکر کنم شما مدیریت مالی‌تون اشتباهه.

وگرنه ما با قسط و بدهی و... همه چی‌مون سرجاشه تازه سالی دوبار سفر خارجی هم میریم.

درآمدمون بالاست ولی خونه خریدیم ۸۰ درصدش میره پای قسط

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
فکر کنم شما مدیریت مالی‌تون اشتباهه. وگرنه ما با قسط و بدهی و... همه چی‌مون سرجاشه تازه سالی دوبار ...

خب هزينه خونتون خالص چقدره؟ وقتي قسطارو پرداخت ميكنين؟