2777
2789
عنوان

تهرانيا بيان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 89 پست
۱ تومان قسط ۵۰۰ قبض ۳۰۰ کلاس بچه ۱ تومان خرج خودت ۱ تومان خرج همسرت ۱ تومان خرج رستوران و مواد ...

خوب خرج خودم بعضي اوقات بيشتره بچه فقط كلاس خاليش ٣٠٠ رفت و امد و كتاب و اينا بيشتر ميشه هزينه لباس بچه و يه بيرون رفتن و در حده يه چيزه ساده خوردن ميزنه بالا خودم مثلا بايد برم جايي يهو كار پيش مياد يا الان واسه ريزش موهام بايد هر ماه برم دكتر كه هزينه داروهام نزديك ١ و خورده ايي ميشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب خرج خودم بعضي اوقات بيشتره بچه فقط كلاس خاليش ٣٠٠ رفت و امد و كتاب و اينا بيشتر ميشه هزينه لباس ...

بهتره هزینه هات رو یک ماه ریز به ریزیادداشت کنی اونوقت میفهمی کجا زیادخرج کردی

خدایا شکرت😍

بخدا اونروز شوهرم ميگه من اين ماه فقط واسه تو ٢ تومن ريختم اصلا بخدا قسم نميدونم كجا خرج شد اصلا نفهميدم نه واسه خودم خريد كردم نه هروز رستوران رفتم هيچي نميدونم پولا چرا غيب ميشن 

به نظرم خرج بیهوده زیادمیکنی.  مثلا برای یه سرماخوردگی ساده لازم نیست بریدمطب  توی درمان ...

برا خودم ميرم درمونگاه ولي واسه بچم خر مشكلي پيش بياد حتما ميرم دكتر خودش 

بخدا اونروز شوهرم ميگه من اين ماه فقط واسه تو ٢ تومن ريختم اصلا بخدا قسم نميدونم كجا خرج شد اصلا نفه ...

همون یادداشت کن بهتره.

2ت خیل یه ها....

حقوق شوهر من 3تومنه 

1.163 یه قسط

850 یکی دیگه 

200 مهد

180 بیمه 

600 یه قسط دیگه 

حالا حساب کن ماچطور زنده ایم😂

خدایا شکرت😍
برا خودم ميرم درمونگاه ولي واسه بچم خر مشكلي پيش بياد حتما ميرم دكتر خودش 

لزومی نداره یه دکتر معتبر توی درمانگاه پیدا کن واسه بچه که همه داروهاشون مثل همه 

.من فقط موقع بارداری مطب میرفتم اینم به خاطر اینکه 2 تا سقط کرده بودم

خدایا شکرت😍