2777
2789
عنوان

من بازم طاقتم تموم شد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 65 پست
فامیل شوهر هیچوقت فامیل نمیشن اینو بدون ولی برای ارامش زندگیت سیاست داشته باش

من خودم از دوسشون ندارم اصلا ولی با سیاست رفتار میکنم

زنها با سیاست میتونن به اهدافشون برسن اینو فراموش نکن

به مادر شوهر و فامیل شوهرت فقط احترام بزار حتی اگه زیر پات لهت کردن مطمئن باش که شوهرت میفهمه از قدرت رو میدونه با جنگ و دعوا اوضاع بدتر میشه

البته این سیاست منه

الان من بگم ماست سیاهه شوهرم حرف منو باور میکنه نه مادرش رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلفان جان فکر میکنی بقیه خانوما اصلا از این مشکلات ندارن
شوهر منم همینجوریه.توی این 7 سال ازدواجمون خانواده شوهرم هیچ کاری و هیچ محبتی که نکردن بماند همش هم تو زندگیمون دخالت کردن و منو داغون کردن.اونا هم خیلی زرنگن وقتی شوهرم باشه خیلی مظلوم و مودب میشن.مخصوصا مادر شوهرم.تا شوهرم میره شروع میکنه به تیکه انداختن.
شوهرم هم اصلا نمیتونه اینو باور کنه.هر چی من بیشتر قر میزنم اون بیشتر اونا رو تحویل میگیره و بهشون محبت میکنه.میگه تو کینه ای هستی.
چه کار کنم.منم از ضعف اعصاب دستام در حالت عادی میلرزه.به خاطر دخترم تحمل میکنم
دیگه ارتباطمو باهاشون کم کردم ببینم چی میشه
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند
منم شوهرم عاشق فامیلاشه همین امروزم دعوامون شد ،اونم قهر کرد و ناهار نخورد و رفت
من تو این چند سالی که عروسشونم هیچ محبت وخوبی ازشون ندیدم بدتر همش اومدند شوهرمو تیغ زدند
وقتی دخترم نه ماه پیش دنیا اومد تا الان هیچ کس خونمون نیومد حتی عیدم خونمون نیومدن
یعنی وقتی دو سه ماه قبل عید که مادرشوهرم مرد و من رفتم اونا دخترمو دیدن
جالبه که سراغمونو نمی. گیرن ولی همش به شوهرم زنگ میزنند و تیغش میزنن من هم خیلی حرص میخورم
وقتی گوشی شوهرمو نگاه میکنم شمارشونو میبینم نمیتونم تحمل کنم بعد با شوهرم دعوام میشه که چرا جوابشونو میده
ولی شوهرم اصلا گوشش بدهکار نیست و همش کار خودشو میکنه
امروز هم تو دعوا گفت تو با همه درگیری و با همه مشکل داری
ولی خدا شاهده وقتی فکرشو میکنم که پیش دخترم نیومدن دیونه میشم ولجم میگیره که فقط برای چاپیدن بهمون زنگ میزنن
سمیرا تو که میگی خیلی باسیاستی میشه یه راهکار به من نشون بدی
دیدنی ها کم نیست ..... من و تو کم دیدیم
سلام عزیزم حرف های تو درد دل منه نمی دونی چی کشیدم من ساده بی زبون دست یه قوم ... فقط واگذارشون کردم به خدا تو اگه دو ساله من 8 ساله که دارم میکشم اما نگران نباش خدا جای حق نشسته بعد از من دوتا عروس آمدن حقشون رو گذاشتن کف دستشون هر چند توبه گرگ مرگه
همین ماه، بله بله همین ماه مامان می شم یالا بگو ایشا...
عزیزم اول باید با خودت کنار بیای و مشکلات خونوادش رو به پای شوشوت نزاری مطمئن باش شوشوت نمی خواد تو ناراحت بشی ولی مطمئنم مثل مال من به شدت با خونوادش رو دروایس داره بعدش هم باید رو خودت کار کنی که به موقع و با خونسردی و احترام جواب بدی اگر هم باز زیاد نمی تونی سعی کن رفت و آمدت رو کم کنی
شوهر من مخلص خانوادشه در حد چیییییی
از وقتی که پیش دخترم نیومدن ما هم دیگه خونشون نرفتیم فقط وقتی مادرشوهرم مرد مجبور شدیم که بریم
من لجم میگیره که شوهرم جواب تلفناشونو میده و میزاره ازش سؤ استفاده کنن وقتی فامیلاش من و بچه هامو ادم حساب نمیکنن
وقتی هم که شمارشونو میبینم ناخوداگاه عصبی میشم و نمیتونم خونسرد باشم
سیندرلا جون چرا تو بمیری اونا باید آرزوی مرگشون رو بکنن

راستی خوب نزار دست شوشوت پول بمونه که بده به اونا وام بگیرین یا چیزی بخر که پولش تموم شه...
چی بخرم چقدر بخرم

شوهرم ٦ تا برادر احمق داره ودو تا داماد بی شعور فکر کن با بچه هاشون ، اگه سر هر کدوم یه روزم دعوا داشته باشیم چی میشه
تا بخوایم اشتی کنیم دوباره از سر شروع میشه
شوهر من ازهمشون کوچیکتره و وضع مالیمون از همه بهتره ،به خاطر همینه که دارن میسوزن و خونمون نمیان ولی پولمون خوبه
ولی شوهرم اصلا این چیزارو نمیفهمه
هرچقدرم خرج کنم شوهرم داره بهشون بده
عزیزم بهترین جا بهترین خونه رو داریم
کلاردشت هم داریم ویلا میسازیم
شوهرم یه ماشین داره که باهاش میره سرکار من هم ماشین دارم لکسوس هم داریم برای وقتی که بأهم میریم بیرون
تهران هم میخوایم اپارتمان بخریم
شوهرم الان داره با هزیمه خودش بساز بفروشی میکنه
این ماه ٢٥ میلیون طلا خریدم
کلا کم وکسری نداریم
ولی دوست هم ندارم یه قرون به فامیلای اشغالش که فقط به خاطر پول نه به خاطر خودش میان طرفش بده
یعنی در حد یه قرون دیوانه میشم
ازشون متنفرم
2810