2777
2789
عنوان

مامانا لطفا برام دعا کنید

1577 بازدید | 22 پست
سلام مامانای مهربون دلم خیلی گرفته.اصولا حرفام به کسی نمیزنم .اینجا بهترین جاست.
یه گل پسر 14 ماهه دارم چند وقتی بود شوهرم بیکار بود وسختی های خاص خودش باون سرمایه های که داشتیم یه مغازه زدیم ولی متاسفنهتوایندو هفتهاز شروع کار هنوز نتونستیم اجارشم دربیاریم .خیلی ناراحتم برا اندک سرمایم خیلی تلاش کرده بودم میترسم همونم از دست بدم.
نمیدونم چرااینجوری شده. فکر اینکه جواب نده و دوباره شوهرم بیکار بشه دیوونم میکنه .
دیشب کلی با شوهرم گریه کردیم هر چی دعا میکنم جواب نمیگیرم.(این موضوعا حتی خونواده من و شوهرمم نمیدونن همه فکر میکنن ماشادشادیم) خیلی خسته شدم تمام4 سال زندگی مشترکم در حال دعا بودم.
حالا لطفا شمابرام دعاکنید خواهش میکنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم برات دعا می کنم. این شرایط برا همه پیش میاد. شوشو منم با پدرش شریک بود و من تازه زایمان کرده بودم. متاسفانه پدر شوهرم فوت کرد و کار همسری کاملا به هم ریخت من هم که مرخصی زایمان بودم تازه هم کلی هزینه برا زایمانم کرده بودیم دستمون خالی خالی بود یک نی نی هم که تازه اومده بود. همسری هم از یک طرف باباش رو که بهش خیلی وابسته بود از دست داده بود از یک طرف هم وضعیت کاری درستی نداشت. ولی خدا چنان برامون رسوند که هنوزم باورم نمیشه. توکلت به خدا باشه کاری که حلال باشه حتما می گیره هر کاری اولش سخته ولی ناامید نشید و ولش نکنید. موفق باشید
عزیزم هر کاری اوللش خیلی سخته...ایشالا همه چی درست میشه ...نا امید نشین...تبلیغ و ترفندای مشنری یابی رو تو اینترنت بخون...همه چی درست میشه....منم اگه قابل باشم حتما دعا می کنم.
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
سلام عزیزم. غصه نخور ان شاءالله که مشکلت زود حل میشه. من خیلیها رو دیدم که تو موقعیت مشابه تو بودن و با کمی صبر و تلاش و البته امید بیشتر زندگیشون از این رو به اون رو شده. تو زندگی همه همچین موقعیتهای سختی پیش می یاد خانومی. اصلا اصلا غصه نخورین و امیدتون رو از دست ندین به خصوص به خاطر پسر کوچولوتون. باور کن همه چیز دیر یا زود درست میشه :) بهت قول می دممممممم.
2810