2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
سلااام ما را هم در جمع خودتان پذیرااا باشییید

یه مامانه خسته که باید هم بار سفر ببنده هم وسایل خونشو جمع کنههه هم کلللییی کار دیگههه

تازه میخواد تفلللت خوشملم بگیییره واسه دخملششش

عاطییی حالا اگه دخمل داشتییی چه تمی انتخاب میکردی خواهر؟؟ دختر من دختر تو........

بگوو ابجیییی

من کار دستی خوب میدرستم به برکت شغلم....لباس هم مامانم خوب میدوزه مخصووصا اگه واسه دخی باشه که با عشششق میدوزه

اگه وقت داشتم همممه چیو با دست درست میکردم و میکشییدممممممم خییلییی حال میداااددددد

حالا شما نظر بدید ببینیم چی میشههههههه

بوووووووسسسسسس

از اون بوس تفیا که نی نیامون میکننااااااا
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!

سلام.
خسته نباشی فاطمه جون.

عاطی جون راست میگه فکر کن همه دخترای ما دختر تو! براشون سلیقه خرج کن.......
یعنی حریر شیشه ای قشنگ نمیشه؟ من فکر می کردم چون خشک وامیسته بهتر از توره. پس برم تور قرمز و مشکی بخرم. به نظرت از این توپ توپیا بخرم یا قرمز مشکی ساده؟ برای دامن توتوی کوتاه 3 متر بسه دیگه؟
بعدش برای ثابت موندن اکلیل پیشنهادی نداری؟ یکی بهم گفت بعد از دوخت تافت بزن. اما یکی دیگه گفت نزن چرک مرده می کنه پارچه رو! تو چی میگی؟
دوست ندارم زر از سر کول خودم و آرمی بانو بالا بره.

راستی برای لباس خودم بیشتر با همون کت و دامنه موافقم. دامن کوتاه مشکی که دارم. میخوام آستین کتم 3 ربع باشه. به نظرت کت کوتاه بهش میاد؟ بعد اگه بخوام کت کوتاه بدوزم یقه آرشال که به کت کوتاه نمی خوره. به نظرت یقه شو چیکار کنم که هم دوختش راحت باشه و هم خوشگل باشه و هم کفشدوزک روش سوار بشه؟!!!!!
مدل کت بلند خوشگل سراغ نداری؟

مرسی که به ما بی هنرا کمک می کنی.........بووووووووووس.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این لی لی دوس خوب منه و خیلی هم هنرمنده.
توی کار تم و اینا هم هست. هرکی وقت نداره خودش تزئینات انجام بده، کارشو بده به لی لی جونم. تخفبیفشم با من!!!!!!
پپو جون
برای آرمی از این تور های آهار دار بگیر
اگه میخوای خالدار بگیری فقط یکیشو خالدار بگیر
مثلاقرمز با خال مشکی و تور ساده مشکی یا قرمز هم باهاش بگیر که قاطی کنی....
قشنگ به هم فشرده درست کن که پفش بیشتر بشه و آویزون نباشه ...مثله دامن باله صاف وایسه...
فکر کنم از هم کدوم 1-1/5 مت زیاد هم میاد....میتونی از اضافش گل سر بسازی براش....

برای خودت هم کت کوتاه رو برای اون پیراهنه گفتم
با دامن...کت بلند قشنگتره با همون یقه آرشال....یا یقه فانتزی ..(چجوری بگم آخه؟؟؟برات بکشم؟)

گل سینه هم روش سوار میشه....

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
فاطمه جوننننن.....عزیزم....دخملای شمام مثه دخمل نداشته ی خودمن! معلومه خب

من اگه دخمل داشتم تم رنگین کمون....یا همین کفشدوزک یا پروانه میتمیدم!!!!!!!!!!!!

برای رها هم به نظرم پروانه ملوس میشه

فدات پپویی.....
من در خدمتم عزیزم

به خیر از فایلای خام فتوشاپی هر چی که خواستید بگید من واسه ایده عکس دارم....اگه وقتم اجازه بده تند تند اینجا سر میزنم و واستون عکس و ایده از تولدای دیگه میزارم تا مامانی فعال و با سلیقه بتونن بهترین کارا رو واسه نی نیای ناز درست کن
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
راستی پپوویی توی یه کلوپ دیدم ک سیما قصد داشت تم تولد سفارش بده واسه رادین جون؟

چرا خودش درست نمیکنه ؟؟ یا اینکه چرا تا من موندم میره پیش بقیه...من واسه دوستان جون جونی طراحی رو به صورت رایگان کار میکنم عزیزم ..به هر حال نان و نمک خورده ایم
شماره اش رو نداشتم که بهش اس بدم
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
سلام عاطی جونم. من میخوام واسه ترانه از این دامن توتو ها بدوزم- خودم نه ها خیاط:))- نمی دونم چه رنگی. سفید و طلایی به ترانه میاد فکر می کنی؟با بلا تنه طلایی مثلا اگه پارچه شو پیدا کنم.

بچه ها من فوتوشاپ هیچی بلد نیستم:((((((((((
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
عاطی جون من در یک حرکت انتحاری دیروز رفتم بازار و برای آرمی بانو یه لباس دکلته خالخالی مشکی و قرمز گرفتم و برای خودم یه بلوز مشکی قرمز با یقه کراواتی و سرآستینای قرمز.
دیگه از بابت دوخت و دوز راحت شدم. فقط هنوز کرم دامن توتو رو دارم. به نظرت واقعا" نمیشه از این حریر شیشه ای ها برای توتو استفاده کنم؟ چون 3 متر خریدم و مونده رو دستم.

لی لی جون مرسی از لطفت عزیزم. چشم به سیما میگم.

سعیده جون برای ترانه گلم سرخابی و صورتی بدوز. ماه میشه. عکسشو بعدا" میزارم برات. وای با اون رانای تپل و سفیدش چه جیگری بشه!!!!!! هزار ماشاا....

راستی کسایی که رنگین کمونی تم میگیرن دامن توتو رنگین کمونی خیلی خوشگل میشه. عکس اونم بعدا" میزارم.
الان اداره ام.
خوش به حالت پپووووووووو. راحت شدی. مبارکه لباسا. راست میگی؟؟؟؟؟؟ آخه چون فرشته ان واقعا من به فکر سفید افتادم. اگه بذاری که عالیه. مرسی.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
نیلو جون دامن خالی اگه میخوای بهت یاد میدم چجوری درست کنی
خیاط نمیخوا که!!!!
با یه بادی خوشگل تنش کن
اینجوری با چند رنگ بادی میتونی بپوشونیش

پپو
خوب کاری کردی
مبارکه
من نگفتم با حریر نمیشه دامن دوخت
گفتم برای تولدش تور بخر
اما حالا که آماده خریدی با همون حریر شیشه ایا یه دامن خوشگل دیگه بدوز
خیلی هم رویایی و شیک میشه
بازم کمک میخوای بگوووووو من منتظرم
عکس لباس خوشگلاتونم بذار ما حال کنیم

2810