2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنا جون خوش اومدی

دوستای گلم میدونم که اینجا مسابقه عکس نی نی های آذر و دی است ..
ولی من یه سئوال بی ربط داشتم با موضوع تاپیک ::!!!

آرمیتای من با اینکه داره هشت ماهش تموم میشه ولی شبا شش یا هفت بار از خواب بیدار میشه و شیر می خوره ... این قضیه باعث شده که همیشه کسری خواب داشته باشم ... میخواستم بدونم بچه های شما هم که توی هشت ماه هستند و یا داره هشت ماهشون تموم میشه بازم شبا مثل دختر من اینقدر از خواب بیدار میشن یا نه ؟؟؟
تا حالا پیش نیومده که حتی یه بار دختری شب بخوابه و صبح پا شه !!! در صورتی که نی نی یکی از دوسنام که دو ماه از آرمی کوچکتره ، شب که میخوابه تا صبح دیگه بیدار نمیشه !!!

خلاصه این شب زنده داریها معضلی شده برای مامانا ....
ممنون میشم هر کسی تجربه ای توی این زمینه داره بیاد و بگه ....

راستی اگه اکثریت موافق باشن از تجربیاتمون هم اینجا استفاده کنیم ....
مامی آرمیتا عزیز مانی منم همینطوری تا صبح منو بیچاره میکنه هر دو ساعت یه بار بیدار میشه تازه شیر هم نمیخوره یه مک میزنه میخوابه تا میخوام از دهنش در بیارم بیدار میشه میگه فقط بزار تو دهنم باشه تا من بخوابم
طاهاا جووون عسل خاله تبریک میگم . قربون اون خنده خوشگلت بشم . ان شاالله همیشه لبات به خنده باشه خالخ جوننننن . مامان طاهاااااا گلی منتظر موضوع هستیم . زودتر بیا و اعلام کن
بچه هاااااا کی بلده برای برنده لوح تبریک درست بکنه . من بلد نیستم ولی تو کلوپ بچه های دیگه دیدم . هر کی بلده راهنماییی کنه
2810