سلام مامان پریماه جون از آشناییت خوشبختم فکر خوبیه . ولی من معمولا صبحها تا 12 -1 میتونم on باشم. انشاالله خدا نی نی هاتو برات 100 نگه داره زیر سایه مادرو پدر عزیزشون
واقعا رومی جون راست میگه.مامانای اذری خیلی کم کارند . یه سری هم به اینجا بزنید بد نیست. لااقل ما که بچه هامون هم ماهند بهتر می تونیم بهم مشاوره بدیم. می تونید پیام بزارید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگاه کن ترو خدا از دو ر.ز پیش هشکی نیومده .حسابی خاک گرفته اینجاوچشممون به جمال هیچ دخمل پسمل نانازی نیافتاده تنبلا ززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززوووووووووووووووووووووووووووووووووودددددددددددددد باشین!
سلام من مامان ساغرم .ساغر من 17 اذر بدنیا اومده و الان 9کیلو و 100 گرمه .قدش هم 71 سانته . 3 هفته ایی هست که غذا رو شروع کردم و خوب می خوره . فقط ساغر من چهار دست و پا راه نمیره کوچولوهای شما می رن؟
سلام مامان ساغر جوون رایان منم هنوز چهار دست و پا راه نمیره البته رو دست و پاش می استه ولی بعد از مدتی دوباره ترجیح میده سینه خیز بره . ولی رایان اصلا خوب غذا نمیخوره برای غذا خوردنش باید عروسی راه بندازیم تا چند تا قاشق بخوره