2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست

من چندروز پيش رفتم دكتر يه محلول بهم داده كه هيچ اطلاعاتي ازش تو گوگل نيست محلول جنكسان ٥٪‏ ولي تو اين سه روزي كه استفاده كردم اون چندتايي هم كه برام باقي مونده بود ريخت

١١٠ هم هزينه دادم بابت اين محلول يعني ديگه استفاده نكنم

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
تفریبا 90 درصد ریزش موهای شدید منشا آندروژنیک داره و درصد کمی از ریزش موها  منشا کمبود ویتامین ...

واقعا همينطوره روزي ده تا مكمل ميخورم اخرم كليه و كبدم رو سر موهام ميزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندروز پيش رفتم دكتر يه محلول بهم داده كه هيچ اطلاعاتي ازش تو گوگل نيست محلول جنكسان ٥٪‏ ولي تو ا ...

جنکسان 5%همون ماینوکسیدیل5% هست و چیز تازه ای نیست و ریزش موها تا هفته های اولیه در استفاده از ماینوکسیدیل طبیعی است و بطبع وقتی از محلول جنکسان استفاده میکنید ریزش مو تا چند وقت طبیعی است، درمان رو ادامه بدهید و مایوس نشوید ضمن اینکه وقتی ابن محلول تمام شد از ماینوکسیدیل ایرانی استفاده کنید چون ماهی 110تومان فقط هزینه ماینوکسیدیل کنید اونم برای سالیان دراز مقرون به صرفه نیست. 

متاسفانه پورسانتی بودن پزشکان پوست و مو دردسر بزرگی شده  و با گرفتن پورسانت، برند خاصی از یک دارو رو تجویز میکنند. 

سوالی داشتید در زمینه مو در خدمت هستم. 

واقعا همينطوره روزي ده تا مكمل ميخورم اخرم كليه و كبدم رو سر موهام ميزارم

درمان اصلی ماینوکسیدیل و قرص هی آنتی ثندروژن مانند فیناستراید واسپیرونلاکتون و... هستند و مکمل و شامپو وتونیک ها روی هم رفته 8درصد از درمان هست منتها چون مکمل خوردن به نسبت روزی 2بار ماینو زدن کار بسیار راحت و ساده ای است بیشتر افراد تمایل به خوردن انواع مکمل هایی دارن که فقط چاقتان میکند و جیب شرکتهاو واسطه های مربوطه رو پرپول میکند. 

2805
جنکسان 5%همون ماینوکسیدیل5% هست و چیز تازه ای نیست و ریزش موها تا هفته های اولیه در استفاده از ماینو ...

من به دكترم گفتم برام ماينوكسيديل تجويز نكنيد چون به محض قطع كردن ريزش چندبرابر ميشه دكترم گفت نه خيالت راحت محلول ويتامينه هست و من چون تابحال اسمش رو نشنيده بودم گفتم حتما ويتامينه هست اما بعد كه بروشورش رو مطالعه كردم خيلي كرك و پرم ريخت اگر ارزون خريده بودم قطعا ميريختم دور ولي چاره اي نيست

منم پيرو نظر شما يقين دارم پزشكان ايرانى همه تجاري هستند و كمتر پزشك دلسوزي ميشه پيدا كرد

حدود شش سال پيش رفتم مطب دكتر ايرانمنش بهم گفت بعد دوماه با كلي مو از اينجا ميري و منم با دنيايي اميد حدود دوملييون تومان شش سال پيش رو هزينه كپسول پروستات هلث ريجن دايت و سه تا قطره محرك ايتاليايي و سه تا شامپو كه قيمت هركدوم ٥٠ هزار بود و ده جلسه مزوتراپي هزينه كردم بعد كه نتيجه نگرفتم با صراحت بهم گفت شما الگوي ريزش مردانه داريد خيلي جالبه قبلش اينو نگفت بعد كلي هزينه بابت مزو و تهيه دارو از داروخانه اي كه فقط ايشون تاييد كردن به اين نتيجه رسيدن فقط خدا لطف كرد كلي هزينه بابت پي ار پي ندادم چون دراخر گفت راستي پي ارپي نكردي حتما بيا انجام بده نتيجه ميبيني گفتم براي الگوى ريزش مردانه جواب ميده گفت بله قطعا ومن با يه نيشخند براي هميشه از مطبش خارج شدم

شامپويي كه برام تجويز كرده بود و فقط و فقط داروخانه اي كه خودش معرفي كرده بود داشت كه البته همه جا بود ولي ميگفت اصل نيست كه يكي از دوستان داروسازم گفت اين فقط يه شامپو ضعيف مصرف روزانه سر با پ هاش خيلي ضعيف مثل شامپو بچه چرا انقدر هزينه به اين شامپو ميدي

من به دكترم گفتم برام ماينوكسيديل تجويز نكنيد چون به محض قطع كردن ريزش چندبرابر ميشه دكترم گفت نه خي ...

این یه باور غلط هست که ماینوکسیدیل در صورت قطع شده ریزش رو چند برابر میکنه. 

فرض کن شما مثلا5000تار مو دارید و دارای ریزش هستسد و روزی 200تار مو از سرتون ریزش میکنه وقتی شما شروع به مصرف ماینو میکنید مثلا برذی یکسال اون 200 تار مو که میریخته دیگه نمیریزه و قطع میشه علاوه بر اون مثلا در این یکسال 3000تار مو هم بواسطه مصرف ماینو رشد میکنن 

حارا وقتی بعد از یکسال مصرف ماینو رو قطع میکنی بعد از چند وقت از 200تار مو که هر روز قرار بوده بریزه در طول یکسال و اون 3000تار مو که باز در یکسال رشد کردن به سرعت میریزن و شما فکر میکنی ریزشت چند برابر شده در صورتی که ریزش موهات طبیعی هست و موی اضافه بر سازمانی نمیریزه و بعد از یه ماه موهات برمیگرده به یکسال قبل و طبیعی هم هست چون ریزش مو درمان نداره بلکه درمان نگهدارنده داره یعنی باید روزانه درمان رو تا اخر عمر انجام بدی وتا حالا هیییچ شرکت داروسازی در جهان نتونسته دارویی بسازه که وقتی شما اونو یکسال یا دوسال مصرف کنی و بعد از قطع کردن موهاتون ریزش نکنه. 

منم پيرو نظر شما يقين دارم پزشكان ايرانى همه تجاري هستند و كمتر پزشك دلسوزي ميشه پيدا كرد حدود شش س ...

عجب! میخواستی بگی مردک که اسمتو دکتر گذاشتی شما بعد از دوسال تشخیص دادی ریزش موهام مردانه است؟؟ 

اونوقت خیلی جالبه! دقیقا دارویی که به شما داده یعنی پروستات هلث یک داروی آنتی اندروژن هست و مشابه فیناستراید و اسپیرونولاکتون و... سایر داروهای این خانواده عمل میکنه که مختص ریزش الگوی مردانه هست و مانع چسبیدن dhtبه گیرنده های آناژن فولیکول مو میشه! 

بعد که دیده درمانهاش اثر نکرده یه چیزی گفته که شما قانع شید! ریزش مردانه! با خودش گفته اگه بگم ریزش مردانه، مراجعه کننده قانع میشه و میگه: اره دیگه من ریزش موهام مردانه است از شانس بدم و کاری از دست دکتر بنده خدا برنمیاد! 

دکترها با کلمات و جملات حساب شده که تاثیر روانی بر بیمار میزاره، گنده کاریها و ناتوانیهاشون رو لاپوشونی میکنن. 

عجب! میخواستی بگی مردک که اسمتو دکتر گذاشتی شما بعد از دوسال تشخیص دادی ریزش موهام مردانه است؟؟  ...

دقيقا براي همين تمايل شديد پيدا كردم به طب سنتي اما يكي از دوستانم اين پزشك رو معرفي كردن گفتم يه امتحانى كنم ولي متاسفانه بهم ماينو داد ولي اي كاش نميگرفتم دوست نداشتم براي اولين بار كه ماينو استفاده ميكنم ٥ درصد باشه اگر نتيجه نگرفتم رو ميارم به نسخه هاي گياهي دلم نميخواد وقتي ٤٠ ساله م شد مثل يه مرد طاس باشم دارم به هر ريسماني چنگ ميزنم و واقعا حال روحيم بخاطر موهام بهم ريخته و وقتي موهاي ديگران رو ميبينم فكر ميكنم تنها كم موي دنيا خودمم مخصوصا اعضاي نزديك خانواده هميشه بهشون ميگم شماها كه مو داريد يعني غمى تو دنيا داريد😄😄

البته اين دكترم هم بهم گفت بهتره كنار درمانت مزو كني

هرجلسه رو ٢٣٠ گفته و حدود هشت جلسه لازم دارم

يعني حدود دوملييون ميشه

اي كاش ميدونستم اثرداره و دايمي هست اثرش

اما حس خوبي به دكترها و تجويزاتشون ندارم

اخر كليه و كبدم رو از دست ميدم بخاطر اين مكمل ها

ولي جالبترش اينه تا بحال سه بار مراجعه كردم به پزشك براي ريزش موهام هيچكدوم ازم ازمايش نخواستن و فوري يه نسخه مكمل هاي گرون تجويز كردن

خودم سرخود ازمايش خون دادم ديدم نه كم خوني دارم نه كمبود اهن فقط ويتامين دي بدنم خيلي پايين هست كه دارو گرفتم

دقيقا براي همين تمايل شديد پيدا كردم به طب سنتي اما يكي از دوستانم اين پزشك رو معرفي كردن گفتم يه ام ...

به جای اینکه به هر ریسمانی چنگ بزنید، به درمان اصلی و استاندارد که در کتاب پزشکی دانشگاه هیت و تنها درمان مورد تایید FDAآمریکا هست برگردید. 

طب سنتی که کلا تعطیه اونم در زمینه ریزش مو! من 3سال انواع و اقسام محلولهای گیاهی و رزماری و دم اسب و سرشوی گیاهی وضمادهای دست ساز ضد ریزش مو و خلاصه هر چیزی که فکرشو کنی در حوزه طب گیاهی و سنتی انجام دادم اونم من! که استقامت و حوصله و پشتکارم در درمان در ایران فکر کنم نمونه باشه! وقتی فردای روزی که از اتاق عمل اومدم بیرون رفتم فقط سرمو شستم با سرشویی گیاهی وتونیک گیاههیمو که دکتر طب سنتی برای موهام تجویز کرده بود رو زدم دیگه بگیر و برووو!!! خخخخ

تنها نتیجه ای که داد ریزش بیشتر و از دست دادن وقت و هزینه و بو گرفتن سرو کلم از انواع گیاهان بود! 

هبیییچ درمانی فعلا بشر و علم پزشکی به جز ماینوکسبدیل و فیناستراید و خانواده اون پیدا نکرده! 

در پست بعدی توضیحات بیشتری میدم. 

قبلا ها با خودم فکر میکردم که بهترین و لاکچری ترین درمان ریزش مو چیه؟ مثلا یه فردیمثل دونالد ترامپ که ثروتش چهارهزار میلیارد تومن هست و از اول عمرش تا 90 سالگیش اگه روزی سیزده میلیارد تومن پول خرج کنه هنوز تموم نمیشه، اگر مشکل ریزش مو داشته باشه چه درمانی رو انجام میده؟ با خودم گفتم سفارش میده دانشمندان و پرفسورهای پوست و مو براش یه محلول بسیار موثر اختصاصی بسازند! 

ولی چند روز پیش بود که خوندم دونالد ترامپ سالهایت که از محلول ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید استفاده میکنه و میگن خیلی علاقه به این درمان داره و راضی هست. 

حالا ما میریم دنبال تونیک ها ومحلول های شرکتی که فقط و فقط جنبه تجاری دارن و هبیبچگونه اثری در ریزش یا رویش مو ندارن. 

2810