2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679878 بازدید | 28507 پست

برای کاشت مو حتما برید کلینیک کاشت مو ایران فیت خیلی کارش خوبه تو این زمینه می تونید نمونه کارشو تولینک زیر مشاهذه کنید

ایران - تهران - خ شریعتی

دوراهي قلهك، روبري بيمارستان ايرانمهر، كوچه مرشدي ، پ9

• 22223030-021

http://iran-fit.net/

بهترین درمان ریزش مو کاشت مو ، کلینیک کاشت مو ایران فیت برای کاشت مو کلینیک خیلی خوبیه می توانید نمونه کاراهای کاشت مو رو تو لینک زیر مشاهده کنید

ایران - تهران - خ شریعتی

دوراهي قلهك، روبري بيمارستان ايرانمهر، كوچه مرشدي ، پ9

• 22223030-021

http://iran-fit.net/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

با درود به هممیهنان عزیزم من تازه عضو اینجا شدم و قصدم فعالیت در حوزه ریزش مو و کمک به دوستانی هست که به هر نحوی گرفتار ریزش مو هستن. 

در ابتدا عرض میکنم به هیچ وجه تحت تاثیر تبلیغات دکتر نماهایی مثل عالی نژاد در اصفهان و نوربالا و... جدیدا نوروزیان قرار نگیرید. 

عده ای فهمیدن ریزش مو تبدیل به یک بیزینس پولساز شده لذا شدیدا دارن در این حوزه فعالیت میکنن و رنج و ناراحتی انسانهای دیگه سو استفاده میکنن. 

مهمترین عامل ریزش مو، می تواند رژیم غذایی نامتعادل باشد.هنگامی که تغذیه فولیکول مو بطور کامل باشد، موی سالم ایجاد می‌شود ولی هنگام تغذیه ناقص این بخش ، سلولهای این ناحیه دچار سوء‌ تغذیه شده و به تدریج می‌میرند و یا وظیفه خود را به درستی انجام نمی‌دهند. کاهش نمک مصرفی ،‌ حذف یا محدود کردن مصرف اسید چرب اشباع ، کاهش مصرف آجیل ، شکلات ، غذاهای سرخ کردنی و پرادویه و مصرف فراوان آب ، سبزی و میوه تازه می‌تواند در جلوگیری از سفید شدن مو و ریزش آن ، ابتلا به شوره سر و شکنندگی مو مفید باشد.رژیم غذایی باید حاوی انواع مواد غذایی باشد.برای کاهش و درمان ریزش مو، غذای پر پروتئین و آهن کافی، لازم است.همچنین مصرف میوه ها، سبزی های تازه، سالادها و…نیاز است

استرس:

از دیگر عوامل مهم ریزش مو، استرس، اضطراب، نگرانی و شوک ناگهانی است ،که کاهش و کنترل استرس میتوانید سبب درمان ریزش مو شود.

حاملگی:

بسیاری از زنان بعد از گذشت ۳ ماه از بچه دار شدن خود متوجه ریزش موی شدید در خود می شوند.این موضوع به این دلیل اتفاق می افتد که در زمان حاملگی افزایش مقدار هورمونهای زنانه سبب می شود تا بدن موهایی را که باید می ریختند نگاه دارد و پس از حاملگی که سطح هورمونها نرمال می شوند، موهای اضافه ریزش پیدا می کنند.

عفونت:

بعضی از عفونتها مانند عفونتهای قارچی باعث ریزش مو می شوند که با درمان عفونتها با داروهای ضد قارچ، می توان از ریزش مو جلوگیری کرد.

کشش بیش از حد موها از علل مهم ریزش مو است.

درمان ریزش مو:

درمان ریزش مو بر اساس علت آن می‌باشد در صورت وجود علل زمینه‌ای،اینها باید برطرف شود. یکسری درمان کلی هم بصورت تجربی در همه موارد استفاده می‌شود از جمله قرص ویتامین E ، ویتامین ب- کمپلکس و قرصهای آهن و هماتینیک.

2810