2777
2789
عنوان

خواستگاری که غیبش زد

162 بازدید | 19 پست

لطفا هر کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه

من توی ی جای دولتی کار میکنم

دهه هشتادی هم هسم سنم زیاد نیس

ی هفته پیش یکی از همکارای خانم اومد بهم گفت که ی آقایی ک توی ی شرکت خوب مشغول به کار هست اومده اینجا و منو دیده بعد ب طریقی ب این خانوم گفته ک خواستگاری کنه از من

منم تا فهمیدم به اون همکار محترمانه گفتم قصد ازدواج ندارم و سنم کمه

اونم گفت باشه 

روز بعدش ی نفر اینستا به من رکوئس داد ک توی بیوش اسم شهرمون بود و آقا هم بود و پیام هم داده بود ک سلام خوبین میشه یه کم وقتتون و بگیرم

منم جواب ندادم و رکوئس پیامشو پاک کردم رکوئس فالو رو هم لغو کردم

حالا دیگه پیگیری ای ندیدم و اصلا نمیدونم اون همون فرد بوده ک پیام داده یا ن چون هیچ اسم و فامیلی ازش نمیدونم

من که ۱۰۰۰۰ درصد جوابم منفی هست و نمیخوام ازدواج کنم

ولی شما ب نظرتون چرا دیگه پیداش نشد ؟  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

به نظرم پیداش نشد چون ادم سالمیه و مریض روانی نیست که وقتی بهش بگن نه بازم سیریش شه

تو هم اگه فکر میکنی زمان میخوای بگو باید فکر کنم هنوز سنم کمه وقتی میگی نه یعنی نه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

خب مگه برات مهمه؟

فک کردی با این همه بی محلی هنوزم عاشقته و دنبالت میدوئه؟اخه دوست عزیز طرف با یکی ده سال تو رابطه است دعوا میکنن قهر میکنن و بعدشم کات و دیگه بهم پیام نمیدن و تموم🌝بعد انتظار داری طرف یه بار تورو دیده این همه ام زجه زده حالا واسطه فرستاده پیام داده ریکوئیست فالو داده ریکو..پیام داده

مگه تو دختر شاه پریونی که این همه پی گیرت باشه؟😂😂

طفلک حالا خواسته محترمانه جلو بیاد🫤

عاشقت نشده که هی پیگیر شه.فقط شما رو کیس مناسب ازدواجش دیده.شما هم قاطع گفتی نه.ایشون دیگه بیکار نیس ...

وقتی کسی یه بار خودش جلو نیومده

حتی من اگ میخواستم جواب مثبت هم بدم در این حالت نمیدادم که

2810