2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679879 بازدید | 28507 پست
قبلا ها با خودم فکر میکردم که بهترین و لاکچری ترین درمان ریزش مو چیه؟ مثلا یه فردیمثل دونالد ترامپ ک ...

خب قرص فيناسترايد خيلي عوارض داره محلول هم فقط تا زماني كه استفاده بشه اگر قصد بارداري يا حتي در دوران بارداري و شيردهى نميشه استفاده كرد

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قرص فيناسترايد خيلي عوارض داره محلول هم فقط تا زماني كه استفاده بشه اگر قصد بارداري يا حتي در دور ...

خب چاره ای نیست البته اونجورایی که میگن عوارض نداره من از سال81 دارم فینا میخورم تازه دوسالشو 5میل خوردم به جای 1 میل. 

شما میتونی اسپیرونولاکتون بخوری اگر تاثیر بد روتون نمیذاره. 

محلول هایی که برای ریزش مو موثر هستن دقیقا مثل مسواک زدن میمونن یعنی بهترین مثالی که میتونم بزنم برای مقایسه، همین مسواک زدن است. شما تا زمانی که غذا میخورید و به حیاتتون ادامه میدید احتیاج به مسواک زدن دارید یعنی اونجور نیست که بگید که من 5سال مسواک میزنم بعدش دیگه خوب میشم و نیازی به مسواک زدن ندارم. 

یا مثلا بگی مسواک به درد نمیخوره چون فقط تا زمانی خوبه و دندونهات سالم میمونن که مسواک بزنی و به محض اینکه دیگه مسواک نزنی دندونات شروع به خراب شدن میکنن! 

مشکل اکثر افراد اینه که دنبال محلول و قرصی هستن که مثلا 2سال استفاده کنن و دیگه خوب بشن و ریزششون قطع بشه و موهاشون رشد کنه برای همیشه! خب این محاله، یعنی علم بشر تا این لحظه نتونسته این انتظار رو برآورده کنه. 

در مورد تصور غلط از چند برابر شدن ریزش پس از قطع ماینو در چند پست قبل توضیح دادم. 

من الان 15 ساله ماینو و فینا استفاده میکنم. 

البته ریرش موهای غیر اندروژنیک فرق داره جریانشون یعنی ممکنه شما بر اثر استرس، افسردگی، عمل جراحی، رژیم لاغری، مشکلات تیرویید، کم بودن ویتامین خاصی یا کمبود روی و ویتامینD3و امثالهم، کم خونی، کبد چرب، چرلی خون  و چند عامل دیگه دچار ریزش مو بشید

اینجاست که با درمان عامل بوجود آورنده یا جبران کمبود عنصر، ریزشتون درمان بشه و نیازی به استفاده همیشگی دارو نداشته باشید. 

2805

خب من از كجا بدونم علت ريزش موهام چيه فقط چون پدرو برادرام كم مو هستن بگم الگوي ريزش مردونه دارم درحاليكه مادرم و خواهرام از زيادي موهاشون كلافه هستن

البته من تار موهام خيلي خيلي نازك شده به جرات ميگم ده تا تار موي من برابر با يك تار موي بقيه افراد خانواده ست

خب من از كجا بدونم علت ريزش موهام چيه فقط چون پدرو برادرام كم مو هستن بگم الگوي ريزش مردونه دارم درح ...

ممکنه پدر و مادرتون موهاشون پرپشت باشن ولی شما ریزش اندروژنیک داشته باشید. 

ریزش شما به احتمال زیاد منشا هورمونی دارد 

شما برای اینکه مطمعن بشید یه آزمایش DHTبدید (دی هیدروتستسترون) این همون عاملی ریزش مو هست. 

پیشنهاد من فعلا استفاده از شامپو های کافیین دار

مثلC1، لامینین هست به همراه یه قرص انتی اندروژن مثل اسپیرونولاکتون. 

محلول ماینوکسیدیل رو هم اول تا اخر باید استفاده کنی اگر واقعا به دنبال قطع ریزش و رویش هستید. 

ظاهرا اینجا یک گروه ریزش مو تلگرامی هست ولی منو چون آقا هستم راه نمیدن!!!! 

ممکنه پدر و مادرتون موهاشون پرپشت باشن ولی شما ریزش اندروژنیک داشته باشید.  ریزش شما به احتمال ...

نه تو اين تايپيك كاربر اقا هم بوده فكر نكنم گروه ديگه اي باشه

بنظرم اگر راهي پيدا كنم ضخامت موهام برگرده همه چي عادي بشه يا اينكه رويش داشته باشه

جای شما بودم از امروز تاسال دیگه این موقع شروع میکردم به مصرف روزی دوبار ماینو، موهاتون رو هم تا اونجایی که راه دستتون هست کوتاه کنید و با مشورت پزشک هم یه دارو ضدdhtمصرف میکردم. آزمایش dhtرو هم حتما بده. 

شامپو کافیین هم یادتون نره هممیهنم  

ممنونم چشم مرسي از راهنماييتون تاسف براي پزشكان اين مملكت كه درخواست يه ازمايش نميدن فقط مكمل و مزو

شامپو برام اويدرم تجويز كرده ولي حتما شامپويي كه پيشنهاد شما بود رو هم ميخرم

ممنونم چشم مرسي از راهنماييتون تاسف براي پزشكان اين مملكت كه درخواست يه ازمايش نميدن فقط مكمل ...

جنس موهاتون چیه؟ احتمالا چرب باید باشه? ایویدرم موی چرب هم خوبه. 

اگر چرب هست شامپو سیوند جوانه گندم برای موهای چرب رو اول بزنید بعد دست دوم یه شامپو کافیین دار استفاده کنید. اگر هزینش براتون مهم نیست شامپو پلنتور39 استفاده کنید اگر بقرون به صرفه تر بخواهید:شامپو کافیینه c1, دیودرگ،لامینین،دیترون. 

ـ کافئین و رشد مو

مطالعات اخیر که در سال ۲۰۰۷ در مقالات به چاپ رسیده اند نشان می دهند که کافئین در رشد مو موثر است. تحقیقاتی که توسط محققین آلمانی صورت گرفته است نشان می دهد که کافئین بعنوان محرکی در رشد مو عمل می کند. در نتیجه استفاده از شامپوهای حاوی کافئین سبب کاهش ریزش مو در مردان و زنان می شود. افرادی که مطالع بر روی آنها صورت گرفت مردان میانسال با ریزش موی آندروژنیک ـ که یک نوع شایع از ریزش مو است ـ بودند. پژوهشگران از پوست سر حاوی فولیکول های مو ۱۴ مرد که در مراحل اولیه ریزش موی آندروژنیک بودند بیوبسی گرفتند. سپس فولیکول های مو در لوله های آزمایش حاوی مقادیر مختلف کافئین رشد داده شدند.برخی از این فولیکول های مو در لوله های آزمایش حاوی کافئین و ۵ میلی لیتر از دی هیدروتستوسترون رش داده شدند که اختلال در رشد مو شناخته شد. بعد از یک دوره ۸ روزه مقدار رشد مو در فولیکول های مو مورد بررسی قرار گرفت.

ـ نتایج مطالعات

نتایج دلگرم کننده بود و تاثیر مثبت کافئین بر رشد فولیکول های مو به اثبات رسید. بالاترین رشد ( حدود ۴۶ % ) در لوله های آزمایش که صرفا حاوی کافئین بود مشاهده می شود. همچنین ، با وجود اینکه در یک محیط DHT نگه داری شده بودند ( لوله آزمایش محتوی کافئین و دی هیدروتستوسترون ) فولیکول های مو رشد قابل توجهی داشته اند و این بدان معناست که کافئین قادر به از بین بردن اثر منفی DHT بر رشد فولیکول مو می باشد. همچنین افزایش ۳۷% در چرخه زندگی موهایی که به تنهایی در کافئین رشد نمودند ، دیده شده است. بعلاوه طول مو نیز تا حدود ۳۳ الی ۴۰ % افزایش داشته است. محققان به این نتیجه رسیده اند که کافئین به شدت با رشد مو در ارتباط است و ممکن است در درمان آلوپسی آندروژنیک کمک نماید.

ـ مصرف کافئین و رشد مو

با توجه به تاثیر مثبت کافئین در رشد فولیکول های مو همانطور که در بالا گفته شد امکان آن وجود دارد که افراد فکر کنند که افزایش مصرف قهوه در طول روز در افزایش رشد مو موثر است. متاسفانه این امر به هیچ وجه به اصلاح مشکلات ریزش مو کمک نمی کند.شاید برای رسیدن به نتیجه مورد نظر باید مجبور به نوشیدن بیش از ۵۰ تا ۶۰ فنجان قهوه شوید( حدود ۶۰۰۰ میلی گرم کافئین) هرچند که بعد از نوشیدن این میزان قهوه فرد دچار حمله قلبی می شود. البته مصرف خوراکی کافئین بصورت متعادل برای رسیدن به فواید مورد ادعا می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

ـ شامپوهای حاوی کافئین

گزینه مطمئن ، اعمال خارجی کافئین است بطوریکه به فولیکول های مو نفوذ کند. مصرف موضعی جذب سریع کافئین را از طریق فولیکول های مو بدنبال خواهد داشت که این امر امکان دارد رشد مو را سبب شود. استفاده از شامپوهای حاوی کافئین گزینه مناسبی بشمار می آید. هرچند درباره ی  میزان کافئین موجود در این نوع شامپو ها در اثر گذاری بر روی رشد موی مردان و زنان مطالعه ای صورت نگرفته است. با این حال با درنظر گرفتن نتایج امیدوار کننده ای که در مطالعات صورت گرفته است کافئین در مدیریت ریزش موی آندروژنیک مفید است. همچنین می توانید این نوع شامپو را با اضافه نمودن مقداری کافئین مایع در شامپوی روزانه خود ، در منزل تهیه کنید. به منظور تسهیل در جذب کافئین ، مطمئن شوید که شامپو را حداقل به مدت ۲ دقیقه به آرامی بر روی پوست سر خود ماساژ می دهید. باور بر این است که این نوع شامپو سبب حفظ فولیکول های مو در برابر آثار مخرب DHT می شود. این امر منجر به افزایش رشد مو و ترمیم ریزش موی زودرس میشود.

اگر شما هم دچار ریزش مو هستید و میخواهید این مشکل را به صورت قطعی درمان کنید و به پزشک مراجعه کنید باید بدانید که پزشک چه ازمایشهایی از شما خواهد گرفت.

اندازه گیری سطح هورمونهای جنسی نظیر تستسترون، دی هیدروکسیل اتیل آندروستندیون، آندروساتدیون، fsh، lht، و پولاکتین.
اندازه گیری آهن سرم و ظرفیت کل آهن باند شده (tibc).
اندازه گیری هورمون محرک تیروئید (tsh).
آزمون تشخیص بیماری سیفلیس (vdrl).
شمارش کل سلولهای خونی (cbc).
نمونه براداری پوست سر.
علاوه بر این آزمونها، سوابق پزشکی بیمار هم در تشخیص قطعی علت به پزشک یاری میکند. بیمار باید پزشک را در جریان کلیه سوابق ژنتیکی ریزش مو، بیماریها و داروهای مصرفی خود قرار دهد.

علت اصلی ریزش مو آندروژنیک چیست؟
آلوپسیا آندروژنیک (یا کچلی در مردان) به دلیل عوارض جانبی منفی دی هیدروتستوسترون (DHT) موجود در پیاز مو که از لحاظ ژنتیکی آسیب پذیر است، روی می دهد.
بهترین تجربه در درمان ریزش مو

آنزیم ۵ آلفا ریداکتازبهترین تجربه در درمان ریزش مو ، تستسترون بهترین تجربه در درمان ریزش مورا به دی هیدروتستوسترونبدیل می کند بهترین تجربه در درمان ریزش مو
DHT به گیرنده های آندروژن بهترین تجربه در درمان ریزش مومتصل می شود. بهترین تجربه در درمان ریزش مو
DHT باعث افزایش ریزش مو و کوچک شدن تدریجی پیازهای مو می شود.
پس از مدتی پیاز های مو از بین می روند و پوست سر نمایان می شود.

اینهم در مورد ازمایشاتی است که قبل ان باید ناشتا باشی یا نه که بعضی مربوط به ریزش نیست فقط جهت اگاهی به نمایش گذاشتم .

١.شمارش سلولهاى خون( CBC): نیاز به ناشتایى ندارد
٢. قندخون: حدودا ٢ ساعت پس از آخرین وعده غذایى،قند سرم به حد قندخون ناشتا کاهش می یابد، با این وجود باید حتما از ٨ ساعت قبل ناشتا باشید و هیچ چیز جزآب نباید بخورید! حتى چاى!
٣. چربی خون: باید ١۴ ساعت قبل آن ناشتا باشید،آخرین وعده غذایی تان نیز بایدسبک باشد!
اما رژیم غذایى خود رادر چند روز اخیرتغییر ندهید تاپزشک بتواند درمورد الگوى غذاییتان تصمیم بگیرد
۴. سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر: رعایت حدودا ۴ ساعت ناشتایی توصیه میشود،اما اجبارى نیست
۵.تست کلیه(BUN /CR) : نیاز به ناشتایى ندارد
۶. اسید اوریک: چهار ساعت ناشتایى توصیه میشود،از خوردن گوشت زیاد قبل آزمایش خوددارى کنید
٧. AST/ALT : نیاز به ناشتایى ندارد
٨. آلکالن فسفاتاز: باید حداقل ۴ساعت ناشتا باشید
٩. بررسی آهن خون: از ٢ روز قبل ازمصرف ویتامین ب١٢ ومکملهاى آهن خوددارى کنید، حدودا ۴ ساعت ناشتایى توصیه میشود،امااجبارى نیست
١٠. تستهاى تیروئید: نیازبه ناشتایى ندارد
١١. ESR/CRP: نیاز به ناشتایى ندارد، اما مصرف داروهاى ضدالتهاب NSAID و استامینوفن نتیجه راتحت تاثیرقرار میدهد
١٢. PT/PTT/INR : نیاز به ناشتایى ندارد
١٣. هموگلوبین A1c : ناشتایى نمیخواهد

جنس موهام معمولي هست ولي به چرب نزديكتره تا خشك اگر سه روز حمام نرم

ازمايش خونم هم غير ويتامين دي همه چي نرمال بود

علايم هورموني كه dht رو ندارم جز كم مويي 

يبار تيروييد هم دادم ولي مشكلي نبود اما بنظرم بايد يه ازمايشگاه بهتر برم

اولين فرصت به دكترم ميگم برام بنويسه تا كامل مطمين بشم

شامپو كافئين كه شما لطف كرديد سرچ كردم الپسين c1 رو تاييد كرده بودن گفتم بخرم در كنار اين شامپو استفاده كنم

البته باز اگر شما شامپو بهتري پيشنهاد بديد بله ميخرم

2810