خب چاره ای نیست البته اونجورایی که میگن عوارض نداره من از سال81 دارم فینا میخورم تازه دوسالشو 5میل خوردم به جای 1 میل.
شما میتونی اسپیرونولاکتون بخوری اگر تاثیر بد روتون نمیذاره.
محلول هایی که برای ریزش مو موثر هستن دقیقا مثل مسواک زدن میمونن یعنی بهترین مثالی که میتونم بزنم برای مقایسه، همین مسواک زدن است. شما تا زمانی که غذا میخورید و به حیاتتون ادامه میدید احتیاج به مسواک زدن دارید یعنی اونجور نیست که بگید که من 5سال مسواک میزنم بعدش دیگه خوب میشم و نیازی به مسواک زدن ندارم.
یا مثلا بگی مسواک به درد نمیخوره چون فقط تا زمانی خوبه و دندونهات سالم میمونن که مسواک بزنی و به محض اینکه دیگه مسواک نزنی دندونات شروع به خراب شدن میکنن!
مشکل اکثر افراد اینه که دنبال محلول و قرصی هستن که مثلا 2سال استفاده کنن و دیگه خوب بشن و ریزششون قطع بشه و موهاشون رشد کنه برای همیشه! خب این محاله، یعنی علم بشر تا این لحظه نتونسته این انتظار رو برآورده کنه.
در مورد تصور غلط از چند برابر شدن ریزش پس از قطع ماینو در چند پست قبل توضیح دادم.
من الان 15 ساله ماینو و فینا استفاده میکنم.
البته ریرش موهای غیر اندروژنیک فرق داره جریانشون یعنی ممکنه شما بر اثر استرس، افسردگی، عمل جراحی، رژیم لاغری، مشکلات تیرویید، کم بودن ویتامین خاصی یا کمبود روی و ویتامینD3و امثالهم، کم خونی، کبد چرب، چرلی خون و چند عامل دیگه دچار ریزش مو بشید
اینجاست که با درمان عامل بوجود آورنده یا جبران کمبود عنصر، ریزشتون درمان بشه و نیازی به استفاده همیشگی دارو نداشته باشید.