2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679848 بازدید | 28507 پست
دم کرده چای نعنا؛ سطح هورمون تستوسترون خون رو پایین میاره. در روز دو نوبت چای نعنا بخورید. بعد از 5 روز سطح خونی این هورمون میاد مایین. تاثیر نعنا بر این هورمون به اثبات رسیده.... تو نت سرچ کنید.ببینید
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد انالیز مو.... یکی از کاربرهای اینجا ؛ این تست رو انجام دادن...اگه اشتباه نکرده باشم حدود 500 هزینه کردن. اما به من گفتن خیلی بیخود بوده.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
2805
ویتاگنوس استروژن نداره رازیانه سرشار از استروژن .این مطلبو راجع بهش پیدا کردم  مهم در مورد این دارو این است که بر خلاف تصور بسیاری از پزشکان و متخصصان، ویتاگنوس به صورت یک فیتواستروژن عمل نمی ‏کند؛ بلکه توسط ترکیبات غیرهورمونی، مانند آکوبین و ویتکسین و از طریق محور هیپوتالاموس - هیپوفیز با متوقف کردن ترشح FSH و بالا بردن میزان ترشح LH اثر می ‏کند. در نتیجه، میزان خونی پروژسترون بالا می ‏رود و میزان پرولاکتین تعدیل می ‏شود. نکته بسیار ب
شکوفه منم قبلا پرسیدم ولی کسی جواب نداد اما از بس تبلیغات دروغ و هزینه های آنچنانی کردیم و بقیه کردن من حتی پیگیرش نشدم چرا درمان گیاهی رو انجام نمیدی شاید کمی طول بکشه اما هم نتیجه بخشه هم هزینه اش مناسبه و هم ضرری متحمل نمیشی
ایاک نعبد و ایاک نستعین
اریکا من وقتی میرم و صفحات اول رو نگاه میکنم متاسفانه حوصلم نمیشه حتی بخونمشون یعنی گیج میشم نمیفهمم کدومش بدرد من و جنس موهام میخوره فقط هرروز میرم پشت به اینه وامیستم و یه اینه هم میگیرم دستم و پشت سرمو نگاه میکنم و غصه میخورم یعنی زنا هم کچل میشن
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
هیلی اولش شاید سخت باشه ولی بعدش مثل عادت میشه و راحت کلا یه روغن ترکیبی داری ک نوشته چیا و چقدر هفته ای 2 بار یه روغن گرچک هفته ای یه بار یه روغن املا ماسک سیر و پیاز و فلفل قرمز هفته ای یه بار شنبلیله هم بخوری هم بمالی هفته ای یه بار ماسک زرده تخم مرغ و خردل کسی ک برا درمانش زورش بیاد دیگه چی میشه بهش گفت اینهمه جواب گرفتن تو هم میتونی
ایاک نعبد و ایاک نستعین
2810