2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679878 بازدید | 28507 پست
بچه ها تعادل مزاج رو هم درنظر بگیرید اگه امکان داره پیش پزشک طب سنتی برین و با توجه به مزاجتون غذا بخورید تا یبوست و مشکلات ریشه ای هم اصلاح بشه برا هورمونها هم ویتاگنوس و رازیانه ویتامینهای بدن رو چک کنید کلا آزمایشهای لازمو بدید شاید کمیود آهن با دی 3 دارید یا ... ک با استفاده اش مشکلتون حل میشه فقط مالیدن خالی تاثیر نداره باید ببینید مشکل کجاست وقتی میگن ژنتیک و ازثی یعنی مزاجتون متعادل نیست
ایاک نعبد و ایاک نستعین
خیلی ممنونم اریکای مهربون تنبل نیستم به خدا ولی دیگه خسته شدم از بس قرص قطره استفاده کردم مرسی خانومی که خلاصه اش رو بهم گفتی
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام بچه ها .من ریزش انچنانی ندارم وموهامم بدک نیس .نه پرپشته نه کم پشت .ولی تارهای موهام نازکه وخوش حالتم نیست .موهای جلومم کم پشت شده .به نظرتون چی استفاده کنم که اوبا موهام ضخیمتر وجون دار تربشه وثانیا موهای جلوم پرتر بشه .ممنون میشم راهنماییم کنین
بچه ها اگر فقط و فقط صفحه اول رو با دقت بخونید حتی اگه با گوشی هستید اسکرین شات بگیرید یا با لب تاپ کپیش کنید و فایلش رو پرینت بگیرید همه چیزهایی ک لازمه توش هست و دیگه سوالی باقی نمیمونه
ایاک نعبد و ایاک نستعین
بچه ها من دیروز رفتم عطاری شهرمون .ی اقای مسنی هست خیلی با تجربه .اون به من روغن ۱۲ گیاه داد گفت هر روز به پوست سرت ماساژ بده .ی شامپو دیزان گیاهی و یه اسپری فوکارئین ا۰ اش هم داد واسه بعد حمومم .به نظرتون چطوره ? حناوبابونه هم گرفتم .کیی تا حالا این شامپو واسپری واستفاده کرده ????
2810