2777
2789
عنوان

میگرن

123 بازدید | 34 پست

خانما من میگرن دارم تازه متوجه شدم. سرم داره میترکه تهوع دارم ولی باعرض معذرت نمیتونم بالابیارم. میخوابم یا بلندمیشم همیشه درد میکنه. کلافم کرده

2هفته پیش دکتر مغزواعصاب رفته بودم. قرص دپاکین- پراپرانولول 10 ومگنیفورت داده. اما اصلا اثر نمیکنه

سرگیجه - گیج رفتن چشم- سردرد واحساس تهوع

دارم دیوونه میشم . چکارکنم

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

منم داشتم و دارم وهنوز حالم بد میشه صدتا دکتر عوض کردم تا یکیش خوب بود

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بدی میگرن اینه که مسکن روش اثر نداره . الان گوشی رو کنار بذار برو توی یه اتاق تاریک و ساکت فقط سعی کن بخوابی . نور تحریکش می‌کنه خرما هم بخوری بی تاثیر نیست.

بعد از اینم سعی کن پیش گیری کنی معمولا دنبال یه علتی مثه گرسنگی ، خستگی بیش از حد ، کم خوابی یا کم اب خوردن و فشار عصبی شروع می‌شه.  سعی کن از این چیزها دوری کنی.

منم داشتم و دارم وهنوز حالم بد میشه صدتا دکتر عوض کردم تا یکیش خوب بود

میخوام سرمو بکوبم دیوار.اصلا کلافم کرده خیلی بد. از سرم وزنه اویزون کردن

میخوام بشینم گریه کنم. همین الان که دارم تایپ میکنم چشام گیج میره حالم بهم میخوره ولی نمیتونم بالا بیارم.بخوابمم بدترمیشه

شماچکارکردین خوب شدین؟

عینکی هم هستم تازه رفتم دکتر 1ماه نشده 

برمن ازنوع خیلی شدیده جوری که موهامو میگیرم میکشم بامشت میکوبم تو سرم یا میکوبم ب دیوار سرمو🥹🥺

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من فقط بانوافن اروم میشمگاهی کارم ب سرم میکشهجدیدا بوتاکس زدم بهترم

چشام گیج میره تهوع دارم نمیتونم بالابیارم دارم میمیرم. نوافن 2 3 ساعت اثرداره بعدتموم میشه

درمان نداره انگار این دردمن فقط قبلنا قرص ریزاتریپتان میزاشتم رو زبونم یکم آروم میشدم الان نه. تأثیر ...

بد دردیه

تهوع داشته باشی نتونی بالابیاری. نتونی بخوابی.کلافه ام. میخوابم بدترمیشه توگرما. 

2810