2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم

90 بازدید | 11 پست

پنجشنبه جمعه وقت استراحتمه بچه مدرسه ای دارم بعد از دیروز هم دوست دخترم میخواست بیاد پیشش دخترم نبود امروز هم گفتم حداقل درس مشقش بنویسه باز دختره میخواد بیاد اینجا  مادرش پیام داده بنظرتون چی بگم وقتی هم میان کلی خونه رو بهم میریزن دیگه نمیشنینه درس و مشق بنویسه بچم  یکی پیشش باشه 

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو مهمونی میخای بری یا مهمون داری

به مادرش گفتم چون دوستیم دیروز  

الان باز پیام داده امروز بیاد شوهرمم خب امروز خونس کلی کار هم دارم اصلا حوصله بچه داری ندارم 🥲

2805

بگو خونه نیستیم تمام،  چقدر بدم از ادمای پررو میاد،  دوست بچه  منم یه مدت عادت کرده بود،  منم شاغلم،  مادره خونه دار بچه شو هرروز میفرستاد خونه من خودش گشت و گذار بیرون،  دیگه دمشو چیدم رفت 

بگو عزیزم من آخر هفته ها خیلی کار دارم همسرم هم خونست انشالله در طی هفته یا وقتی که هردومون اوکی بود ...

مشکل اینه چهار شنبه میخواست بیاد من نبودم خونه گفتم فردا باز فرداش دخترم خونه نبود امروز هم گفتم مشقش بنویسه 🥺 و درسش باهاش کار کنم  بعد بنظرت ناراحت نمیشه

بگو خونه نیستیم تمام، چقدر بدم از ادمای پررو میاد، دوست بچه منم یه مدت عادت کرده بود، منم شاغلم، ...

وای خب بخدا آدم راحت نیست هر هفته اونم تازه میاد حوصله خودمم ندارم بخدا  باز بچه خودت فرق می‌کنه تا دیگران فردا اتفاقی هم بیوفته از چشم ما میبینن

مشکل اینه چهار شنبه میخواست بیاد من نبودم خونه گفتم فردا باز فرداش دخترم خونه نبود امروز هم گفتم مشق ...

درستش اینه ناراحت نشه ولی ممکنه بشه که حب بخاطر کس دیگه کارهات بمونه روز استراحت همسرت گرفته بشه؟ 

درستش اینه ناراحت نشه ولی ممکنه بشه که حب بخاطر کس دیگه کارهات بمونه روز استراحت همسرت گرفته بشه؟

آره دیگه همین درسته  خودش دیگه باید متوجه باشه

مشکل اینه چهار شنبه میخواست بیاد من نبودم خونه گفتم فردا باز فرداش دخترم خونه نبود امروز هم گفتم مشق ...

ناراحت بشه،  من که به خودم گفتم مگه اون به فکر راحتی تو هست؟ نمیگه طرف شاغله خسته ست  مزاحمش نشم.  فکر گشتن خودشه.  وقتی طرف پررو هست نباید خودتو اذیت کنی که ناراحت نشه

بگو شرمنده این روزا گرفتاریم اخر هفته هم هست شوهرمم خونه‌ست یکم سرمون شلوغه هروقت فرصتش بود پیام میدم بهت عزیزم

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)