2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679807 بازدید | 28507 پست

سلام

اگه دنبال روتین مناسب پوستی یا مشاوره رایگان پوست و مو هستید به این شماره تلفن در روبیکا پیامک بدهید

09034595938

هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم

ریزش مو.شامپو مناسب.کرم تخصصی و... هر چی بگید

سلام به همگی بچه ها من رفتم دکتر واسه ریزش موهام ازمایشم دادم گفت هورمون مردانت بالاس یکم باید قرصای هورمونی بده ولی من چون قصد بارداری دارم گفت نباید الان مصرف کنی من میترسم سرم خالی خالی بشه بنظرتون چکار‌کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی بچه ها من رفتم دکتر واسه ریزش موهام ازمایشم دادم گفت هورمون مردانت بالاس یکم باید قرصای ...

اتفاقا بارداری باعث میشه موهات پر و 

ریزش قطع

تنها دوره‌ای در عمرت که اصلاااا موهات نمیریزه🤩

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
2805
https://upload7.ir/images/66123531418005827288.jpg https://upload7.ir/images/32386866544412526173.jpg ...

خیلی حس بد و ناخوشایندی هستش ریزش مو😫

شامپو و اینها هم هیچ فایده ای نداره؛اما روش های جدیدی اومده که با تزریق عوامل تحریک رشد مو،ریزش موهاتون کاملا قطع شده و موهای پرپشت و سالم خواهید داشت😍

جهت مشاوره کاملا رایگان با شماره، 09913559471 تماس بگیرید

سلام به همگی بچه ها من رفتم دکتر واسه ریزش موهام ازمایشم دادم گفت هورمون مردانت بالاس یکم باید قرصای ...

خیلی حس بد و ناخوشایندی هستش ریزش مو😫
شامپو و اینها هم هیچ فایده ای نداره؛اما روش های جدیدی اومده که با تزریق عوامل تحریک رشد مو،ریزش موهاتون کاملا قطع شده و موهای پرپشت و سالم خواهید داشت😍
جهت مشاوره کاملا رایگان با شماره، 09913559471 تماس بگیرید

موهای من وشوهرم ب شدت ریزش داره

اصن شوشو افسردگی گرفته بخدا  

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

سامانه جذب باما دستیار سازمانها در جذب و استخدام افراد شایسته می باشد

کارفرمای محترم با مراجعه به سامانه جذب باما و ثبت درخواست نیروی کار، مناسبترین افراد را به همراه شناسنامه تحلیل روانشناختی به شما معرفی می کنیم.

کارجوی گرامی با ارسال رزومه کاری در سامانه جذب باما شغل متناسب با روحیات و تونایی هایتان را به شما معرفی می کنیم.                                                             https://madresezendeginet.ir/سامانه-جذب-با-ما

قدرتی ذهن کارش معجزه اس شما بفرمایید شام رو دیدین قسمت یکی مونده ب اخر؟ شیدا شرکت کرده بود موهاشو م ...

سلام پریا جان احتمالا شما منو نمیشناسید ولی خیلی غیر مستقیم کمک کردین و روحیه دادین میخواستم تشکر کنم و بگم میخوام این روشی که گفتینو امتحان کنم امیدوارم برای منم جواب بده من هفت ساله که درگیرم اگه جواب داد میام خبرشو میدم و اونجا حتما یک تشکر درست و حسابی میکنم من در شرایط خیلی بدی بودم که پیامای شمارو خوندم خیلییی اتفاقی تاحالا حتی یبارم در مورو مزاج واین جور چیزا نشنیده بودم امیدوارم خدا شمارو سرراهم قرار داده باشه تا یکبار برای همیشه منو از دست این مریضیه پنهان اما اشکااار نجات بده 

@abiyedarya        

@آسمان_دریا      

صفحه ی اول اینجارو‌بخونید خوشگلا،منم‌دارم میخونم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
تقریبا یکسالی شده که تمام روشهای اینجا رو انجام دادم و پیش کلی پزشک طب جدید و پزشک طب سنتی رفتم و شا ...

سلام علی آقا ببخشید میشه ادرس عطاری که رفتینو بگید من مشهد هستم ممنون میشم

2810