2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679825 بازدید | 28507 پست
لیمو حالت چطوره؟ خوبی؟ ببین وقتی ایمان داشته باشی داذه درمیاد عکس سرت رو نشونت بدن هم نا امید نمیشی چون مطمئنی بزودی درمیاد من اردیبهشت تصمیم گرفتم نسکافه رو ترک کنم روزی ۶ تا لیوان بزرگ میخوردما نزدیکه پنج ساله اخرای اردیبهشت امسال بود شب تصمیم گرفتم دیگه نخورم نسکافه رو هم گذاشتم توو کابینت شیشه ای ک جلوی چشمم باشه،چون اگه قائمش میکردم ،هروقت میدیمش هوس میکردم بابام اینل میگن اصن ارادت خیلی زیاده اراده من بیشتر مدیونه موهامه زمانی ک اراده کردم تمام کارارو بکنم با ذهنم ک موهام دربیاد
💖 Give this world good energy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من سال ها انجام میدادم جواب نمیگرفتم ولی باورمو‌ ک عوض کردم در عرض یک ماه سرم پر شد از موهای کرکی نیم سانتی ک رنگشون خیلی طلایی بود تا سه ماه اینا بعدشم ک قشنگ پر شد تفریبا بعد شیش ماه ک موهای تاره ام ضخیم شدن دیگه ادامه ندادم فقط ماهی یکی دوبار میزدم ک موهای جدیدی ک هی درمیان جون بگیرن و زودتر ضخیم بشن یعنی مث یه ادم معمولی ک ب موهاش میرسه تا شاداب تر باشن الانم ک مامانم گیر داده بزن ب موهات روغنا رو ک حروم نشن و اینهمه جا نگیرن،تمومشون کن ظرفشونو‌بنداز دور محبورم هر سری قبل حموم بزنم ک زود تموم شن البته اینا تموم بشن بازم میخرم چون همونجور ک ورزش برای بدن خوبه،حتی اگه بدنت سالم باشه روغن هم برای مو خوبه،حتی اگه موهات پرپشت باشه
ب نظر من اگه ریزش من ب کل قط شده بخاطر اینه ک رشد موهامو‌ توو ذهنم ب روغن و ماسک زدن وابسته نکردم از همون اول گفتم هر دردی ک دارم هیچ ربطی ب موهام نداره و رویش موهام از کنترلم خارج شده
وگرنه باید برمیگشت چون مشکل من ب گفته دکتر یع دلیل ارثی هورمونی داشت ک راه نداشت و فقط میشد چهار تا دونه رو حفظ کرد پنح سال پیشم ک ازمایش هورمون دادم دکتر احسانی گفت یکی از هورموناتم بهم ریخته یادمه طب سنتی هم برده بودم گفت اره مشکل هورمونی هم داری جالبه پاییز سال پیش ازمایش دادم ،هیچ مشکلی نداشتم هورمونی! میخوام فقط ببینید ذهن چ‌تاثیراتی میذاره ها من توو عمرم لب ب قرص هورمونی نزدم ک مشکلم حل بشه البته اینم بگم فقط قطره گیاهی ویتاگنوس خوردم
چقدر جالب پریا جون شبیهه معجزه بیشتر خداروشکر ای کاش همه بچه هاجوابم بگیرند به نظرم جواب گرفتن شما به خاطر باور وانرژی زیاد در درون خودتون بود شما در اون زمان داروهای شیمیایی مصرف نمیکردید؟اگه مصرف میکردید چطور قطعش کردین؟
من قرص و دارو ک دکتر احسانی داد اصن نخوردم تا نسخه داد از شدت گریه فرار کردم حیاط مطب، ب مامانم گفتم حاضرم بمیرم قرص هورمونی نخورم اون زمان هم خیلی دختر حساس و‌زودرنجی بودم ،اخه مزاجمم خیلی سرد بود اخلاقم بیش از حد مضطرب و حساس و نا امید بود فقط قبول کردم ماینوکسیدیل بزنم اونم ماله اقایون ک ۵٪ بود رو میزدم ولی هر بار میومدم قطعش کنم موهام حسابی میریخت از یه طرفم باغث شد صورتم موی زائدش بیشتر شه از ترس موهای صورتم،ماینوکسیدیل رو‌ گذاشتم کنار،رفتم طب سنتی،هیچ فرقی نکردم،چهار سال بکوب ادامه دادم هیچی.... تا اینکه همون قضیه تصمیمم.... و الان در خدمتم ب بچه ها اون زمان هم میگفتم تصورتون این باشه ک کنترل موهاتون از دستتون در اومده و هی در میان از همه جای سرتون مث سرتخا خاله بزرگ من هیچ اعتقادی ب ریزش مو‌نداره ،میگه اخه یعنی چی رنگ میذاره ب موهاش شب ۱۲،صب ساعت ۶ میره حموم وقتی اینو‌گفت گفتم درووووووغ نگو‌خاله مگه میشه پوستت تاول میزنه،گفت وااا یعنی چی میخوام رنگ زود پاک نشه!!!! من هنوزم درکش نمیکنم اونوقت انقد موو داره ک اصن فرق سر نداره
قدرتی ذهن کارش معجزه اس

شما بفرمایید شام رو دیدین قسمت یکی مونده ب اخر؟ شیدا شرکت کرده بود
موهاشو میدیدن اگه تعحب میکردین این ادم ی زمان ریزش داشته اونم در حد شدید ک صفحه اول توضیحش هست
تقریبا یکسالی شده که تمام روشهای اینجا رو انجام دادم و پیش کلی پزشک طب جدید و پزشک طب سنتی رفتم و شاید دو کیلویی نسخه های مختلف دارم و کلی خرج برام تراشیده شد. توی این یکسال کارم به جایی رسید که هر عطاری میرفتم، هر نسخه ای که میدادند انجام دادم و هیچ نتیجه ای که در بر نداشت هیچ ، حتی ریزش موهام شدیدتر هم شد. به جد بهتون میگم که کلی روش شیمیایی از منوکسیدیل و فیناستراید و شامپو کتوکنازول و نسخه های طب سنتی هیچ تاثیری روی من نذاشت. تقریبا پزشکی توی مشهد و تهران نیست که پیشش نرفته باشم و روشی در اینترنت نیست که روی خودم اجرا نکرده باشم. ناامید که شدم به دنبال کاشت مو میگشتم.البته میدونستم که کاشت مو هم برام بلند مدت دوام نمیاره. طبق اطلاعاتی که بدست آوردم رویش مو در خانمها خیلی سریعتر از آقایون جواب میده. برادر من یکبار ازدواج کرده بود و بچه دار نشد و در ازدواج دومش هم بچه دار نشده بود (البته واریکوسل هم داشت) و مادرم مجبورش کرد به یک عطاری بره که قند خون مادرم رو کامل درمان کرده بود (الان مادر من نه قرص شیمیایی برای قند میخوره و نه گیاهی و قند خونش میانگین 105 هست) و برادر من نتیجه گرفت و الان یک خواهر زاده ناز دارم. به اصرار بیش از حد مادرم به عطاری رفتم و طرف مزاج من رو که درآورد فهمیدم که مزاج شناسی طبایع برای مزاج من اشتباه زده بود. البته چند تا پزشک طب سنتی هم مزاج من رو مثل طبایع گفته بودن. عطاری به من داروی گیاهی خوردنی (نه مالیدنی) داد (با هزینه ای خیلی ناچیز) و قرار شد دو ماه مصرف کنم و بعد دوباره برم پیشش تا داروی دیگری به من بده و من چون خسته شده بودم فقط دو هفته مصرف کردم و کنارش گذاشتم و هفته بعد که به آرایشگاه همیشگی (دوست خودم) رفتم تازه اونجا بود که فهمیدم موهام دوباره دراومدن و الان که با شما دارم حرف میزنم دیگه هیچ خبری از ریزش مو نیست. برای من همین مهم بود که موهام نریزه و درآمدنش پیشکش. نصحیت من به شما اینه که پولتونو دور نریزید و پیش یک عطاری برید که لاقل 2 نفر از خانوادتون پیش اون عطاری نتیجه کامل گرفته باشن.
مشکل شما اینه ک پیش عطاری میرید عطاریها تحصیلات ندارن باید پیش دکترهایی برید ک تخصصشون تو دانشگاه طب سنتی بوده و همیشه تی وی میان یا از دانشجوهای دکترهای معروف هستن خدارو شکر مطمئن باشین موهاتومم درمیاد
2810