2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موهام خوب بود
از 18 سالگی همینجوری کم کم میریخت
هر دارویی ک چ شیمیای و چ گیاهی رو استفاده کردم
ولی گیاهیا خیلی بیشتر
از وقتی ماینوکسیدیل رو زدم و قطع کردم کل موهام ریخت دیگه هیچ داروی شیمیایی نمیزنم
کلن ب کچل تو طایفه معروفم
همه مسخرم میکنن
ولی خیلی ب موهام میرسم
گاهی وقتا مامانم میگه خیلی خیلی حوصله داری
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
نگران نباش
ما فقط مشکلمون اینه باید همیشه این کارارو بکنیم ،تو تغذیه مون دقت کنیم
راستش من خیلی ترسو هستم و اصلا سمت ماینوکسیدیل و ریجن و ... نمیرم اصلا نمیدونم چی هستن ایناااااا
ولی حنا و شنبلیه میدونم طبیعی هستن
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
فری جون ریجن قرص مکمله
من ی بستشو ب زور پیدا کردم و خوردم
ولی تغییری حس نکردم
شاید چون 1 ماه خوردم اینجوری بود
ستاره جون قهوه دونه هاش درشته اندازه نخوده
عطاریا بهت میگن
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
قهوه که فرقی نداره چون انواع مختلف داره مثلا قهوه های نستله بدون پوست هستند (پوره) و قهوه های ایرانی همرا پوست پودر شده اند حال قهوه آسیاب نشده دانه درشت داره، قهوه برای رنگ کردن مو هم استفاده میشه و کافئین برای رویش مو

این همه پست زدم لطفا توجه کنند
اگه سرتون چرب هست کلاه حمام روی ماسک نگذارید یا اگه میگذارید هوا از بالاش بتونه خارج بشه تا به پوست آسیب نرسه توی ماسک حنا حتما از مقداری روغن ترجیها برای پوست سر چرب بنفشه یا انگور استفاده بشه
2810