|
مشاهده متن کامل بحث +
1679849 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
لطفا اگه از آرایشگری راضی هستین و یا دکترتون ک عمل زیبایی انجام دادین رضایت دارین به ما معرفیشون کنید تا ازشون حمایت بشه و هم اینکه دیگران هم باهاشون آشنا بشن چون کار خوب باید دیده بشه
پیج اینستا👈koja_khoshgel_beshim
لطفا مارو حمایت کنید و به دیگران معرفی کنید به هم دیگه کمک کنیدتا جاهای خوب رو راحت پیدا کنیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه لطفا دلیلشو بفرمایین ؟ یا بگین چه برنامه و داروهایی تجویز میکنه برای ریزش مو ؟ از رو آزمایش به من گفتن مشکلات متابولیکی دارم ولی الان ۳۰۰ باید پرداخت کنم تا تجویز دارو و درمان و شروع ککن ... راستش بین دکتر بهرامی و نصیرزاده موندم ! ۳۰۰ تومن خیلیه ! ممنون میشم شناختتون و ازشون بفرمایین
بهتره از rogaine minoxidil استفاده کنین که خیلی عالیه. قیمتاشم توی ایران گرونه ولی میتونین از سایت چارسوق سفارش بدین که از آمازون امارات یا امریکا میاره و ارزون تره. charsooq.com
سلام دوستان، میخوام یه پیجی بهتون معرفی کنم که کاملا قابل اعتماده، به قول معروف امتحانشو پس داده، من خودم یکی از مشتریاشم. هر محصولی که بخوای داره، برا جوش، لک، منافذ، ابرسان پوست، شیاف تنگ کننده، ماسک و شامپوهای ترمیم کننده، ضد افتاب اونم از نوع بهترین. در واقع هنه چی که مال ترمیم پوست و مو باشه داره با تضمین و ضمانت برگشت وبعلاوه مشاوره، دوستان پیشنهاد میدم حتما یه سر به پیجش بزنید خیلی مشتری داره، این پیجشه mojezeye_zibayi98@ پیجش معروفه شاید قبلا شنیده باشید
سلام . من فکر می کنم برای اینکه از ریزش مو جلو گیری کنیم باید یک دوره ی مزوتراپی سر انجام بدیم . به نظره من کاملا مفید و کاربردی است . توی سایت اکادمی فرزان خیلی خوب به این موضوع پرداخته و همچنین کلی موضوع دیگه هم توش وجود دارده .
تجربه های شیدا جون که امتحانش رو پس داده: بچه ها ،وقتی من اولین بار رفتم دکتر مو شاید ١٠ ،١١ سال ...
خواهرم مشکل ریزش موی شدید داره که به خاطر کنکورش بود بعد کنکور دیگه همون طور مونده خیلی دکتر بردیم ولی چون به قرص و آمپول هایی که دادن حساسیت زیادی داره طوری که ریه اش عفونت گرفت نتونست دارو ها رو ادامه بده اگر ممکنه کمک کنین بگین چیکار کنه موهاش برگرده ممنون میشم