2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست

سلام خانومای عزیز 

لطفا اگه از آرایشگری راضی هستین و یا دکترتون ک عمل زیبایی انجام دادین رضایت دارین به ما معرفیشون کنید تا ازشون حمایت بشه و هم اینکه دیگران هم باهاشون آشنا بشن چون کار خوب باید دیده بشه 

پیج اینستا👈koja_khoshgel_beshim

لطفا مارو حمایت  کنید و به دیگران معرفی کنید به هم دیگه کمک کنیدتا جاهای خوب رو راحت پیدا کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام..... اره پگاه جون .....من تو بارداری قبلی م تمام مو ریزه هام ریخت اما اصلاااااااااا ریزش مو ند ...

سلام عزیزم خوبی،؟من موهام ازبچگی نازکه و کم پشت.مشکل هورمونی هم ندارم.به نظرتون محلول نلا رو بزنم به منم جواب میده؟

2805

تخفيف ها و حراج هاي جديد براي خانم ها (انواع لباس های زنانه، لوازم آرایشی و بهداشتی و سلامت، کفش زنانه، اکسسوری زنانه - عینک، شال، روسری، ساعت، زیور آلات):

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138353785

من رفتم نصیر زاده خیلیییییی بیخود

میشه لطفا دلیلشو بفرمایین ؟ یا بگین چه برنامه و داروهایی تجویز میکنه برای ریزش مو ؟ از رو آزمایش به من گفتن مشکلات متابولیکی دارم ولی الان ۳۰۰ باید پرداخت کنم تا تجویز دارو و درمان و شروع ککن ... راستش بین دکتر بهرامی و نصیرزاده موندم ! ۳۰۰ تومن خیلیه ! ممنون میشم شناختتون و ازشون بفرمایین

سلام دوستان، میخوام یه پیجی بهتون معرفی کنم که کاملا قابل اعتماده، به قول معروف امتحانشو پس داده، من خودم یکی از مشتریاشم. هر محصولی که بخوای داره، برا جوش، لک، منافذ، ابرسان پوست، شیاف تنگ کننده، ماسک و شامپوهای ترمیم کننده، ضد افتاب اونم از نوع بهترین. در واقع هنه چی که مال ترمیم پوست و مو باشه داره با تضمین و ضمانت برگشت وبعلاوه مشاوره، دوستان پیشنهاد میدم حتما یه سر به پیجش بزنید خیلی مشتری داره، این پیجشه mojezeye_zibayi98@ پیجش معروفه شاید قبلا شنیده باشید

سلام . من فکر می کنم برای اینکه از ریزش مو جلو گیری کنیم باید یک دوره ی مزوتراپی سر انجام بدیم . به نظره من کاملا مفید و کاربردی است . توی سایت اکادمی فرزان خیلی خوب به این موضوع پرداخته و همچنین کلی موضوع دیگه هم توش وجود دارده .

تجربه های شیدا جون که امتحانش رو پس داده: بچه ها ،وقتی من اولین بار رفتم دکتر مو شاید ١٠ ،١١ سال ...

خواهرم مشکل ریزش موی شدید داره که به خاطر کنکورش بود بعد کنکور دیگه همون طور مونده
خیلی دکتر بردیم ولی چون به قرص و آمپول هایی که دادن حساسیت زیادی داره طوری که ریه اش عفونت گرفت نتونست دارو ها رو ادامه بده
اگر ممکنه کمک کنین بگین چیکار کنه موهاش برگرده ممنون میشم

سلام بچه هامنم مشکل ریزش مو پیداکردم انقدر دکترعوض کردم دیگه خسته شدم

من مشکل کم کاری تیروید دارم وبالابودن پرولاکتین 

قرص مصرف میکنم 

مدتی هم هست دمنوش نیوشامی خورم ومزاجم معتدل میکنم مزاجم سوادوی باغلبه صفراهستش 

انقدردکتررفتم انقدرخرج کردم خسته شدم 🤧

2810