2777
2789

مراسمیه کلی ادم حسابی و بافرهنگ شهرمون اونجاست ما هم دعوتیم

دعا کنید یه نفرشون به عشق در نگاه اول من دچار بشه🤣🤣🤣

نخند دعا کن جدی میگم 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ایشالله 😍

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مراسم چی ؟

جشن نامزدی یکی از همین پولداراست🤣

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

چه مراسم باحالی 😂😂

جالب اینجاست بیشتر از هر روز زشت تر شدم 

کرم پودرم درست نزدم

حالا شاید عاشقت شد یه نفر بروو تو میتونیی

ممنون از انگیزت😍🤣

اووف انشالله بدرخشی خدا پس کله یکیشون بزن فقط تورا ببنه از عشقت مجنون بشه

آمیننن

انشاالله مراسم بعدی نامزدی خودتهه😂😂😂🪻🪻

🤣🤣🤣