2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680273 بازدید | 28507 پست
نههههههه
منم ماینوکسیدیل استفاده کردم + فیناستراید+ محلول پروژسترون+ ...
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسیم من اوایل آویشن رو با بابونه میجوشوندم میزدم ولی به طرز عجیبی داخل دهنم زخم میشد!!!!!!!!!!!!!!!! پشت لپم شدید قرمز و بی حس میشد........فهمیدم به خاطر بابونه هست ظاهرا توی بدن هم تاثیر میذاره چون طبعش خیلی گرم و خشکه فکر کنم اینجوری میشدم الان آویشن تنها میزنم
به اینستاگرامم سر بزنید خیلی چیزای خوشگلی واسه نینی هاتون و تزیین سیسمونیشون هست Http://instagram.com/beautybabyroom
الما واقعا از بابونه بود؟
چه جالب
آفت میزدی یعنی؟
من خیلی آفت میزنم یه مدت توی شهریور شربت خاک شیر درست میکردم میخوردم
یه ماه اصلا نزدم
الان دوباره آفت زدم خیلی اذیت کنه مال من گاهی قطرش بالای یک سانت میشه
همش قطره میزنم
یکی داره خوب میشه بعدی میزنه
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
تو قانون جذب هر چیزی یه فرشته داره

مثلا فرشته ثروت فرشته قدرت فرشته محبت و ...........

براشون می تونی نامه بنویسی و خواسته اتو پیشاپیش و با شکر خدا گرفته حساب کنی

اینم تایپیکش

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=412576&PostID=23573369#23573369
آره آفت هم میزدم .......اصلا کل زبونم بی حس میشد خیلی برام عجیب بود قبلا اینطوری نمیشدم .......اما آفت میزدم پشت لپم توی دهنم پوستش نازک میشد و زخم میشد .....حتی غذا به سختی میخوردم و مزه غذا رو اصلا نمیفهمیدم....چند بار که اینطوری شدم دیدم دقیقا همون موقعیه که بابونه میزنم به موهام...دیگه بابونه نزدم آفتامم خوب شد کامل دیگه نزد........ تو هم بابونه میزنی؟؟؟؟
به اینستاگرامم سر بزنید خیلی چیزای خوشگلی واسه نینی هاتون و تزیین سیسمونیشون هست Http://instagram.com/beautybabyroom
ممنونم عزیزم
نمیدونم چرا هیچ وقت به ازدواج فکر نمیکردم
الان که سنم رفته بالا یادش افتادم
البته ظاهرم اصلا سنم رو نشون نمیده
گاهی از مادرم میپرسن دخترت دیپلم گرفته؟ کلاس چنده؟..
نسیم جون سنت که زیاد نیست الان ازدواجا رفته بالای 30 سال....هر چه دیر آید خوش آید