2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680265 بازدید | 28507 پست
سلام دوستا روز بخیر احتیاج فوری به راهنماییتون دارم اگه اطلاعاتی دارین تو این زمینه...دو ماه پیش که پیش متخصص مو رفتم بهم اسپیرونولاکتون داد ریزششمم ارثیه امروز متخصص زنان گفت که همراهش قرص ضد بارداری روکین رو مصرف کنم که خودش کمک کننده هم هست .کسی تاحالا این داروهارو مصرف کرده عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
من فقط یه بار بابونه زدم
آفت رو یه سالی هست زیاد میزنم
فقط شهریور و اوایل مهر نزدم که خیلی خوشحال بودم
فکرکنم اثر خاکشیر بود
به نظرم کبدم گرمه اینطوری میشه
این بار برم دکتر بهش این رو میگم
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من طبعم سوادییه
سرد و خشک
ولی فکر کنم غلبه گرمی روی کبدم دارم

الهام من استفاده کردم
اسپیرونولاکتون پری رو بهم میریزه کنارش روکین یا یاسمین میدن
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
کامرون جون واقعا انگار یه کاری کرد واسه این موهای بی جنبه من
من از عطاری پودرشو گرفته بودم ولی استفاده نکردم
دیروز گفتم شاید اینی که اصلا استفاده نکردم به یه دردی بخوره
ظاهرا خوب بود

الهام جون اسپیرونولاکتون واسه تنظیم هورمونهات هست و اون یکی قرصه واسه اینه که پریودت که در اثر مصرف اسپیرو نامنظم شده رو منظم کنه