2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680281 بازدید | 28507 پست
فاطی جون آزمایش دادم مشکل کم خونی نداشتم با اینحال یکی دوهفته قرص اهن خوردم ولی بازم تاثیری نداشت روی ریزشم
به اینستاگرامم سر بزنید خیلی چیزای خوشگلی واسه نینی هاتون و تزیین سیسمونیشون هست Http://instagram.com/beautybabyroom

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الما آویشن واقعا چنین اثری داره؟
چند وقته میخوام از این جوشونده ها درست کنم بزنم به سرم
پس شروع کنم بزنم
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
آره نسیم جون واسه من سریع تاثیر گذاشت ........من ماینوکسیدیل هم بزنم سریع کلی مو درمیارم و ریزشم قطع میشه ولی با قطع ماینوکسیدیل دوباره موهام میریزه:(( امیدوارم آویشن ریشه موهامم تقویت کنه
البته آویشن خونرسانی به سر رو زیاد میکنه واسه همین موی جدید در میاد .....برای من که خوب جواب داده ولی ریزشم قطع نشده اصلا
به اینستاگرامم سر بزنید خیلی چیزای خوشگلی واسه نینی هاتون و تزیین سیسمونیشون هست Http://instagram.com/beautybabyroom
چندوقته شروع کردی؟
باید یه کم صبور باشی
ما همه سالهاست ریزش داریم
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
به عطاری گفتم آویشن واسه تقویت مو میخوام بهم پودر آویشن نداد اینی که داده یه جورایی انگار برگ خود آویشن هست خیلی هم خوش بو هستش توش یه کمی هم ساقه کوچیک کوچیک دیده میشه....الان یک ماهه میزنم هر شب.......بعدشم شستن نمیخواد....مثل آب میمونه دیگه واسه من همون هفته اول یه عالمه موی ریز درومد الانم موها در حال رشد کردنن
منم چند ساله مشکل ریزش دارم......قبلا با ماینوکسیدیل رفعش میکردم ولی هر بار که ماینوکسیدیل رو قطع کردم ریزشم بیشتر شد واسه همین دیگه نمیخوام ماینوکسیدیل بزنم....الانم ریزشم از همیشه بیشتر شده اصلا حس میکنم موهام به هیچ جا بند نیست دست میزنم به راحتی کنده میشن:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
آویشن تو خونه زیاد داریم
از همون برگ ها
بهترین دارو برا سرما خوردگی و سرفه و آسمه
منم میخواستم هر شب یه چیز دم کنم بریزم رو سرم
فقط یه بار بابونه رو اینکار رو کردم
یه کم تنبل شدم نه که ریزشم بهتر شد خیالم راحت شد
کلی هم مو ریز دارم
ولی سرم هنوز خالی خالیه
باید تنبلی رو بذارم کنار
بچه ها شما اگه بدونید با دارویی موهاتون پر پشت میشه و رشدش خوب میشه ولی باید اون دارو رو تا آخر عمر استفاده کنید اینکارو میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟