2777
2789
عنوان

یه حرفی شوهرم زد بهم که قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 111 پست
بخدا اگر میدونستم اون مثه من فکر نمیکنه میگفتم در ازای طلاهام به منم سهم بده ولی اونقدر خرم که حتی ت ...

عزیزم اشکال نداره خودت رو ناراحت نکن.ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه هست ! ازین به بعد حواستو جمع کن و خیلی از خودت مایه نذار

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجوری نگفتم که خدای نکرده زندگیتو خراب کنی فقط توهم سرت توی حساب و کتاب باشه اگه طلایی که فروختی ز ...

طلای من خیلی کمتر پول اون بود شاید اندازه یک دونگ. از این به بعد بايد عین خودش باشم

2805
من که مادرشوهر قبلیم خیلی بدجنس بود اگه اینکارومیکرد خودش و میکشت وقتی میرفتیم خونشون تا جیبای شوهرم ...

نه مادرش در این حد نیست اتفاقا خودشم زیاد اهل هدیه خریدنه ولی درمورد خونه نمیدونم والا بخصوص حالا که جاریم رفته

حرفمو بهش گفتم که ازت انتظار نداشتم گفتم مگه جز دوست داشتن خالصانه چی ازم دیدی مگه هرجا کم اوردی پشت ...

گلی فکر نمی‌کنی یکم تند رفتی؟ ببین چه چهره ای از خودت بهش نشون دادی

الان پیش خودش می‌گه این خانم عزیزِ با احساس من با یه جمله  ببین چقدر بهم ریخت 🤔 لج کرد زد زیر همه چیز ، علاقه منو زیر سوال برد بهم دروغگو هم گفت...

حالا اگه من زندگیم رو زدم به نامش ، یه روزی یه بحث و دعوایی بشه هیجانی رفتار نمی‌کنه؟ نمی‌زنه زیر همه چیز زندگیو ورداره ببره؟ علی بمونه و حوضش؟

این رفتارها فقط از هم دیگه دورتون می‌کنه عزیزم. دیدم یه تعداد کامنت های خیلی گمراه کننده هم برات گذاشتن که نتیجه ای جز به هم ریختن زندگیت نداره. امیدوارم روت اثر نذارن

نه اصلا ولی نمیدونم چطور دلمو اروم کنم حتی دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

من قبل ازدواج شاغل بودم نصف پول خونه و بیشتر پول ماشینو دادم هر هزینه ای که بشه بیشترش با منه. سه دونگ خونه به اسممه هرجا شوهرم حرفش پیش میاد میگه مهریه تو دادم ذات آقایون همینه فک نکن فقط شوهرتون تنها کسیه که اینجوری جبهه گرفته

اینم به من گفت اگه میخوای بهت وکالت میدم ولی من نگرفتم احمق بودم

مهم همون وکالته دیگه.الان سند ک ب نام منه هیچ ارزشی نداره.اونقدرم زرنگه وکالت نامه رو جوری تنظیم کرده ک بدون اطلاعش نمیتونم بفروشم یا انتقال بدم و اصلا اجازه فروش ندارم.حالا من ک نمیخواستم بفروشم.ولی اینکار عدم اعتماد مرد و نشون میده دیگه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اره میدونم تازه مهریم عندالمطالبه هم هست ولی خب حس میکنم شاید دلسردی زیادی بینمون بوجود بیاد. نمیاد؟

نه بابا اینکارو نکن ..ولی میتونی  بگی مهریه که عندالمطالبه س بیا جاش مثلا خونه رو بنامم کن 😁

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

سلام جاریت بعد چندسال طلاق گرفت؟

حق داری ناراحت بشی ولی شوهرت هم حتما چشمش ترسیده طرف با ۱۵، ۲۰ سال با بچه طلاق میگیره همه دار و ندار مرد رو بالا میکشه من تو هم که جای خود داریم با ۶ و ۷ سال سابقه زندگی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810