2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680297 بازدید | 28507 پست
علایم کیست چیه؟ من پریودیم منظمه. جوش هم کم میزنم. ولی موی زاید زیر چونه دارم. اما تو آزمایش هورمونام طبیعی بود. دکتر گفت موهای زاید به خاطر اضافه وزنته. حالا این مو زاید یعنی کیست و پلی کیست؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای کاش همینجور باشه که تو میگی ارغوان جان درسته امید هست ولی گاهی فکر برنگشتن موهام میاد سراغم الان که فرق سرم بهتر شده مدام به خودم گوشزد میکنم اگه رویش نداری پس اینا از کجا اومده یا همین که وضعیتم بدتر از پارسال نشده و بهترم شده بهم روحیه میده
مامان پراهام اره عزیزم اوایل که خوردم خیلی خوب بود و جوش نزدم اما پریودم حسااابی ریخت بهم و روزانه یکبار قطره خوردن کافی نبود میخواستم روزی سه بار بخورم تو بروشورشم نوشته تا سه بارم میشه خورد ولی تاپیک زدم انقددد ترسوندم که بیخیالش شدم
کیانا،کارن😍😍
سوگند جان روحیه و فکر مثبت خیلی مهمه. تو کی میگی قبلا موهات خوب بوده، یعنی ژن خوبی داری. حالا به هر دلیلی کمبود مواد معدنی یا کیست و... کهی اوضاعش به هم ریخته. این یعنی اینکه فرایند برگشت پذیره. با درمان خوب میشه. همین که میگی رویش داری عالیههههه یادم شیدی میگفت اگه همه چی رو ول کنه موهاش شروع میکنه به نازک شدن و بعدش شروع به ریزش میکنه. الان تو هم موهات داره برمیگرده. سالها ریزش داشته نباید انتظار داشته باشی یه هو و در عرض مدت کوتاه این چند سال جبران بشه. زمان میبره تا موهای در بیان. اول کرکی هستن. بعد بلند شده بعد ضخیم شن و وووو کلی زمان نیازه
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
امیدوارم روحیه ام خوبه و فکرای مثبت زیاد میکنم مدام توی ذهنم تصویر سازی میکنم که موهام پر شد چه مدلی درسشون میکنم و ... اخه خوندم که تصویر سازی ذهنی خیلی تاثیر داره برای رسیدن به نتیجه یه دختر یادمه تاپیک قبلی بود اسمش فک کنم پریا بود وقتی پستاشو میخوندم کلی روحیه میگرفتم ممنون که بهم روحیه میدی مدتهاست خودم مدام به دیگران روحیه میدم ولی هیشکی نبود که به خودم روحیه بده واسه همین کمی تضعیف شده بود
ارغوان بانو کیست فقط تو سونوگرافی معلوم میشه. دکتر به اندازه کافی رفتم اگه قرار بود نتیجه بگیرم که تا حالا گرفته بودم. می خوام با طب سنتی درمان کنم که تو شهر ما متاسفانه طب سنتی نداره فعلا امکان دسترسی به دکتر طب سنتی ندارم. به خاطر همین می خوام از بچه هایی که مسکل کیست رو با طب سنتی درمان کردن بپرسم که چیکار کردن؟