2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680281 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من چند وقتیه که بخاطر فشارای روحی و استرس و ناراحتی خیلی موهام ریزش پیدا کرده و خیلیییییییییییییییییی جلوی سرم و وسط سرم پر از موهای سفید شده قبلاً یه دونه سفیدم نداشتم حتی یه دونه ولی تو 3 سال اخیر شاید 50 تا موی سفید درآوردم اونم دقیقا جلوی سرم و بابتش خیلییییییییییییییییی ناراحتم و اعصابم خورده و قبلش هم بخاطر دکلره موهام خشک و آسیب دیده شده و پر از موخوره هرچقدرم کوتاه کردم فایده نداره باز موخوره داره انقدر خرج میکنم برای موهام فایده نداره انگار شامپوی خوب ماسک موی خوب روغن آرگان و... یه مدت هم هست که روغن نارگیل و روغن زیتون میزنم بعضی وقتا حنا هم قاطیش میکنم احساس میکنم خشکی موهام و موخوره خیلی بهتر شده ولی ریزشش نه فرقی نکرده و اینکه یه مدته کف سرم مخصوصا همین جلوها پوسته پوسته میشه نمیدون بخاطر این روغناست یا چیز دیگه ای؟ ممنون میشم کمکم کنین
هلال جان تو یک هفته هم نشده که شروع کردی همین که ریزشت کم شده یعنی بدنت داره کم کم گرم میشه و اونوقت ریزشت قطع میشه بنظرم خوراک خوب و گرم مهمتر از ماسکهاس راستی حنا طبعش گرمه و واسه گرم کردن سر عالیه دیدی همه بچه ها میگفتن وقتی حنا میذارن بعدش تعداد موهایی که میریزه خیلی کمه بخاطر گرماشه توام بذار
یاسی جان موی سفید ناشی از سرمای سره منم چند سال پیش اول چند تا موی سفید جلوی سرم دراومده بود و بعداون بود که ریزشم شروع شد طبع سرت سرده تا میتونی گرمش کن هم موهای سفیدت ازبین میره هم ریزشت قطع میشه
ممنون سوگند جون اره این بار حنا هم میذارم تاببینم چی میشه راستش تا حالا که نذاشتم به خاطر این بود که میترسیدم موقع شستن حنا موهام اذیت شه و بیشتر بریزه.سوگند جون تو هم نگران موهات نباش پرمیشه بهشون فرصت بده چون طول میکشه یک فولیکول اماده رشد بشه و بعد اون مو رشد کنه خصوصا که شما موهات بلنده ، تا موهای جدید رو احساس کنی طول میکشه. باور میکنی من الان ارزومه که مثل تو روزی ده تا یا 20 تا ریزش کنه!!!! یعنی میشه ای خداااا
اناهید جان منم اراکم لطف میکنی ادرس اون دکتر طب اسلامی رو بدی؟
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
من وویساتو گوش دادم ممنون عالی بود ....لطف کردی
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
ممنون سوگند جون امید وارم که قطع بشه چون دیگه اعصاب خوردن داروی شیمیایی رو ندارم مارتا جان من نمی دونم اگر می دونستم که حتما بهت می گفتم مشکل اینجاست که تو شهر ما دکتر طب سنتی نیست. فکر می کنم اونلی بود گفت کسایی رو میشناسه که با گیاهی خوب شدن که گفت رازیانه و ویتا جز داروهای اونا نبوده. گفت میره دکتر طب سنتی بعد داروهایی روکه دکتر بهش داد رو اسامیشونو تو تاپیک میذاره. اگه برات امکان داره پیش یه دکتر طب سنتی برو.
بچه ها یه سری از دوستان مثل پریا توی همین تاپیک صفحات خیلی قبل عکسهاشون رو گذاشتن که خیلی خوب شدن کسی نمی دونه این دوستان هم میان تو تاپیک یا نه اخه تو صفحات اخیر اصلا نیستن اگر بیان یا بدونیم تو کدوم تاپیک هستن هم از تجربیاتشون استفاده می کنیم هم بهمون روحیه میدن.
ماهرخ جان درخواست دوستیمو قبول کن شمارمو بزارم برات تو تل..گرام پیام بده برات ادت کنم تو گروهشون چند هفته یه بار میان اراک
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
سلام مارتا جون. منظورم اینه که مثل ما که الان باهم توی این تاپیک صحبت می کنیم ، پریا و بقیه دوستان نمیان صحبت کنن. که از تجربیاتشون استفاده کنیم. اخه دیروز که داشتم صفحات خیلی قبل رو می خوندم دیدم که پریا انلاین هست .
به نظر من کسایی که تونستن اینقدر خوب موهاشونو درمان کنن خیلی خیلی بیشتر از هر پزشکی می تونن کمکمون کنن. چون من خیلی دکتر رفتم همه دارو های شیمیایی رو هم امتحان کردم متفورمین روهم خوردم اسپیرو 100 هم خوردم. داروی شیمیایی فقط یه مدت جواب میده بعد اون دیگه اون جوابی که میخوای رو نمیده و خسته ات میکنه باید از کسایی که اینقدر عالی درمان شدن کمک بگیریم. من عکساشونو دیدم باور نمی کردم!!!