2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680317 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارغوان بانو یعنی بچه هایی بودن که مشکل هورمونی و کیست شون درمان شده و ریزش مو هاشون قطع شده باشه و مو در اورده باشن؟ مثل بقیه ادم ها.
میشه بگی چی کار کردن که مشکل هورمونی شون برطرف شده؟
جوجوبا یه جور روغنه. ماله من خارجیه. از عطاری خریدم. واسه مو مفیده. کسایی مثل اوا-رها ( بقیه رو یادم نیست) کیست داشتن. ولی خوب شدن. یادمه آوا میگفت دم نوش بابونه و بومادران و ماساژ تخمدان با روغن دارچین خیلی مفیده. همشون مو دراوردن. اگه موی شیدا 6 ماهه در اومده پس من حالا باید واسه شقیقههام منتظر بمونم.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
کرچک واقعا ضخامت میده؟ من یادم نیست کسی از بچه ها واقعا این رو در مورد موهای خودش به عینه دیده باشه. شماها خودتون دیدین؟
اگه مشکل حل نشده حتما مشکل درونی داری. کیست یا کمبودی چیزی. شیدی تیرویید کم کار داشت. همیشه باید قرص بخوره.
ارغوان جان من الان ریزش ندارم اون بیستایی هم که گفتم میریزه بعد حمومه وگرنه بطور عادیش ده تایی میریزه من خودم حس میکنم رویش کمه اون سالها که موهام ریخت هیچوقت اونقدری نبود که بگم ریزشه رویش نداشتم تا ازمایش ندم معلوم نمیشه حتما باید همین روزا برم
راستی سوگند جون یه جا می خوندم یه مو که می افته 2 یا 3 ماه طول میکشه که اون فولیکول اماده رویش بشه پس طبیعی هست که تا پر شدن به طور کامل زمان نیاز داره و اگه شیدی گفته که توی 6 ماه موهاش پر شده حتما موهاش کوتاه بوده وگر نه اصلا امکان نداره
والا الان که از بچه ها کسی رو نمیدونم. تاپیک قبلی رو هم که خوندم اون قدر زیاد بود که یادم نمونده. اگه مشکل دارین باید برین پیش پزشک. اگه قرص نمیخواین بخورین حتما پزشک سنتی برین. من کلی ازمایش خون دادم تا معلوم شد ویتامین دی کم دارم. و کم خون هستم. الان دارم دارو میخورم.