2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680322 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موها در میان. صبور باشین و امیدوار. من تاپیک قبلی رو کامل خوندم!! 4 ماه طول کشید تا خوندمش.!!! شیدی میگفت کف سرش بارها پیدا شده و باز با این روشها دوباره پرش کرده. من دو ماه شروع کردم و خدارو شکر فرق سرم پر شده. یه عالمه موی ریز دارم. شونه که میکنم موهای ریز سیخ وا میستن. امیدوار باشین. با برنامه منظم جلو برین. وسواس نداشته باشین. من الان فقط شقیقه هام کامل خوب نشده و تار موهام هنوز نازکه. کاش بچه ها یی که تار موهاشون کلفت شده واقعا، یه راهنمایی بکنن.کرچک هم میزنم ولی فایده نداشت. البته تا به حال
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
بله اون هم استفاده میکنم بعلاوه ماسکایی که معرفی شده. من روغن ترکیبی خودم رو هم استفاده میکنم: زیتون+کنجد+شترمرغ+ویتامین ای +امگا3+بادام+مورد+بنفشه+جوجوبا+روغن درخت چای یه ترکیب معتدل. نه گرم نه سرد.
سوگند جون امید وار باش همینکه الان ریزشت کنترل شده و قطع شده خیلی عالیه به مرور هم در میاد خوب تا بلند شه طول میکشه. عزیزم من از حرف های شما امید واری گرفتم و درمان گیاهی را شروع کردم . اگه بدونی چه روزها و شبهایی رو گریه کردم الان هم فقط از خدا می خوام که قطع بشه ریزش.برای برگشتن موهام صبر می کنم. وضعیت موهای من هم اصلا خوب نیست حجمش کمه
روغن ترکیبی شیدا هم معتدل هست طبعش اگه اشتباه نکنم شیدا شش ماه طول کشید موهاش درمان بشه ریزش موی ارثی هورمونی همیشه ممکنه ادمو غافلگیر کنه،تا اخر عمر،شیدا هنوزم که هنوزه این روشارو انجام میده،هیچوقت ول نمیکنه درمانو
کیانا،کارن😍😍
من هیچکدوم از علائمشو نداشتم پریودی منظمی هم داشتم نه پرمویی نه جوش نه هیچ چیز دگ فقط کمی اضافه وزن داشتم که اونم الان ندارم ولی ازمایش که دادم دکتر گفت پلی کیستیکی :| هیچوقت جوش نزدم حتی دوران بلوغ هم جوش نزدم فقط گاهی موقع پری یک یا دوتا جوش که الان ماههاس دگ اونم نمیزنم میزدم
من جوجوبا رو از عطاری خریدم شیدا نگفته بود چه قدر طول کشید ولی همه بچه ها ظرف یه ماه مو دراورده بودن. بودن بچه هایی که مشکل هورمونی داشتن و کیست، ولی موهاشون در اومد
من جوجوبا رو از عطاری خریدم شیدا نگفته بود چه قدر طول کشید ولی همه بچه ها ظرف یه ماه مو دراورده بودن. بودن بچه هایی که مشکل هورمونی داشتن و کیست، ولی موهاشون در اومد