2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680292 بازدید | 28507 پست
مارتا جان من هم تو سایت خونده بودم که سبوس قند خون را تنظیم می کنه راستی در مورد برنج اینو هم می خواستم بهت بگم من موقع نهار برنج کم می کشم در حد 6 - 7 قاشق ولی کنارش سبزی های گرم مثل تره ریحان و نعنا خیلی می خورم که سردی برنج رو بگیرن گاهی اصلا مزه پلو رو متوجه نمی شم. یه سوال این تاپیک ویتاگنوس که گفتی تو همین سایت هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوگند جون شما در روز چند تا مو از سرت میاد؟ بعد یه سوال دیگه اینکه توی اون یه ماهی که کلا سردی نمی خوردی برای نهار و شام چی می خوردی اخه تو اینترنت سرچ کردم خیلی محدود بود 2 - 3 تا غذای گرم مثل فسنجون و خورشت هویج و الو اسفناج غذای دیگه ای پیدا نکردم
من این یکی دو روزه که گرمی خوردم گزگز سرم خیلی بهتر بود و حتی دیروز هم که رفته بودم حموم احساس می کنم موهام کمتر اومد اما امروز هر بار که دست میکشم تو موهام چنتا میاد یه کم گزگز هم دارم . فکر میکنم به خاطر اینه که امروز خیلی رعایت نکردم چون اصلا در مورد نهار و شام نمی دونم چی باید بخورم.
داخل موهات مدام دست نکش چون ریشه ضعیفه باعث میشه مو کنده بشه من از صبح که موهامو با کلیپس میبندم تا وقتی که میخام ماسک بذارم اصلا باز نمیکنم چون میدونم مدام میکشمشون ببینم ریزش دارن یانه واسه همین اصلا بازشون نمیکنم توام دست نکش
راستی اول بفهم دلیل اون گز گز چیه