2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680276 بازدید | 28507 پست
متفورمین من که خوردم برام فایده ای نداشت چون من کلا لاغرم فقط داشتم اسکلت میشدم من یه مدت سخت درگیر جوش بودم با اسپیرو خوب شد و الان ریزش مو. من با سوگند موافقم . دارو بعد یه مدت دیگه تاثیری نداره حتی ماینوکسیدیل بعد چند سال روی مو اثر نداره .من می خوام باگیاهی درمان کنم امیدوارم منم مثل سوگند نتیجه بگیرم امتحانش ضرر نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی خیلی سخت بود خیلی چیزا رو نمیتونستم بخورم و اکثراشون هم خوراکیای مورد علاقم بود واسه همین کمی تغییرش دادم و الان هم سردی میخورم هم گرمی ولی سعی میکنم سردیها با مصلحش باشه
سوگند جون اصلا نباید نون بخوریم. یا نون سفید نخوریم منظورم اینه که نونی که توش پر از سبوس گندم باشه طوری که رنگ اون قهوه ای شده باشه را میشه یه تیکه خورد؟ من الا دو روز هست دارم گرمی می خورم احساس گزگز پوست سرم کمتر شده بچه ها.
مارتا برنامت خوبه ولی میوه ها رو هم سعی کن گرماش رو بخوری سردی هرچی کمتر نتیجه زودتر و بهتر سیاهدونه رو چجوری میخوری ؟؟؟ سیاهدونه باید کوبیده باشه تا خاصیتشو نشون بده و نمیشه بکوبیش و برای مدت طولانی نگه داری چون تموم خاصیتش میپره همون لحظه مصرف بکوبش چون مزه تلخی داره میگن یا جوییدن یا کوبیدن ولی کوبیدن بهترع دگ تلخیش نمیره زیر دندونت
مارتا جان من هم چای نعنا و گزنه خوردم خربزه و انجیر خیلی گرمن خوردم تخم خربزه و کدو هم همینطور شروع کردم . سیاه دونه و عسل رو که سوگند جون گفته بود دارم می خورم. خورشت هویج و فسنجون گرمن خوردم و سبوس گندم هم خریدم مامان باش برام کلوچه البته بدون شکر درست کرده و صبحانه و شام یه تیکه از اون می خورم .که نمی دونم خوبه یانه بچه ها در مورد سبوس گندم اگه نظری دارید بگید که من هم بدونم. البته خوندم که روغن زیتون خیلی گرمه خوردنش باعث میشه سرما از بدن بیرون بره هنوز شروع نکردم .
مارتا جان سبوس گندم هم خوب نیست اخه سبوس باعث میشه نوسانات قندی بدن تنظیم بشه همون چیزی که مشکل پلی کیستیک ها هست. میگن قند چون قند خون را بالا میبره خوب نیست در صورتی که سبوس را خوندم برای دیابتی ها خیلی خوبه چون قند خون را تنظیم می کنه حالا اگه من اشتباه می کنم بهم بگید. یا چیز دیگهای می دونید.