2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680270 بازدید | 28507 پست
گزنه،شنبلیله،مورد،سدر،اسطوخدوی،دم اسبی،مریم گلی،رزماری،بابونه،سیاهدانه و تخم شنبلیه رو پودر میکنی با تخم مرغ و جوشونده شنبلیله میزاری رو سرت
کیانا،کارن😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا اصلا هورمون مردانه بالا نداشتم. چند سال پیش چند روز پریودم عقب میافتاد که فکر می کنم به خاطر استرس درس و این چیزا بود مامانم نگران میشد همش منو برد دکتر زنان اون دکتر که بگم خدا چیکارش کنه بهم قرص ال دی داد که هورمون مردانه را زیاد میکنه از اونجا به بعد هورمون مردانه من بهم خورد این قرص ها نتنها پریود را تنظیم نمیکنه بلکه نظم هورمونیتو به هم میزنه همش مامانم میگه ایکاش اصلا دکتر نمی رفتیم. ولی اناهید راست میگه طبع سرده که ایجاد کیست میکنه باید بدنمون را گرم کنیم
عزیزم من چند سال پیش خیلی مشکل هورمونی داشتم یکی دوسال مدام ازین دکتر به اون دکتر میرفتم تا خوب شدم دگ اخیرا ازمایش ندادم تا ببینم باز اومده سراغم یا نه دکترم با اینکه همه میگفتن عالیه ولی بنظرم هیچی حالیش نبود توی دو دیقه برام نسخه نوشت تموم کسایی که برا ریزش مو میرن پیششون بهشون میگن ارثی هورمونیه من حتی برام ازمایش هم ننوشت که انجام بدم سریع نسخه داد تنها کاریکه کرد همونجور که روی صندلی نشسته بود یه دید به موهام انداخت من اصلا دگ اعتقادی به طب نوین ندارم دکترا فقط به فکر پول دراوردنن داروهای شیمیایی وضعیت ادمو بدتر میکنه
مارتا ریزش منم خیلیییی شدید هست،من به ۳۰-۴۰ تا نمیگم ریزشا!!!ریزش من بالای۲۰۰ هست ولی خوشبختانه رویشمم زیاد هست یکیم من یه جنگللللللل مو دارم بعد اون همه ریزش الان موهام شده معمولی هنوز کم نشده
کیانا،کارن😍😍
درسته بچه ها بعضی از قرصهای ضد بارداری اندروژنیکن مثل ال دی بعضی ها هم ضد اندروژنیکن مثل سیپروترون و دیان و ... من چون اصلا مشکل ریزش نداشتم از اول بهم ال دی داد بعد که هورمون مردانم به هم ریخت سیپروترون داد. الان چند وقته نرفتم ازمایش بدم که ببینم مردونم بالاست یا نه باید برم یه ازمایش بدم