2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680246 بازدید | 28507 پست
بچه ها طبع بدنتون که درست شه کل مشکلات هورمونی و غیره درمان میشه ......کیست از سردیه ...زیر شکمتونو با روغن های گرم ماساژ بدین
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
من الان 35 روزه هیچ شامپو شیمیایی نزدم ...با گل ختمی و همین چیزایی که گفتم میشورم ...هر شب هم روغن میزنم ...شفافیت موهام مثل قبلناست که با شامپو میشستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه جدا اخر حموم اب لیمو رو میریزی رو سرتو چند دقیقه بعد اب میکشی میای بیرون سرکه هم من شنیدم ولی استفاده نکردم چون خونگیشو نداشنم
برنج رو با زیره و شوید بخور ماهی رو میخوری بعدش خرما بخور ماست رو پونه و نعنای فراوون بخور ماست و دوغ و پنیر رو کم کن صبحونه ارده با عسل یا شیره کنجد بخور ...به غذاهات ادویه بزن مث فلفل سیاه یا قرمز ...
مارتا جان دقیق نمیدونم الان باید چیکار کرد.به نظرم صبر کن تا پریود بشی،پریود که شدی از اولین روز سیپروترونم بخور کنار اسپیرو ولی بازم لیا تخصصی تر میتونه جواب بده از اون بپرس،چون مامایی خونده منم از امشب اسپیرو و سیپرو رو شروع میکنم انشاالله که مثل دوره قبل نتیجش مطلوب باشه برام
کیانا،کارن😍😍
مارتا جان باید پریود بشی بعد شروع کنی به نظر من یه دو شب جوشونده گل گاوزبان دم کن بخور تا یه هفته صبر کن ببین پریود میشی یا نه بدی این داروهای شیمیایی همینه دیگه یه چیزو خوب میکنه یه چیزه دیگه رو خراب.
ممنون اناهید جان این بار با حنا و سدر میشورم ان شا االه خوب باشه مارتا جان من فکر میکنم بدن هر کس با دیگری فرق داره مثلا من با اینکه اسپیرو 100 میخوردم هم ریزش داشتم هم داشتم جوش میزدم که اصلا باورم نمی شد چون قبلا با اسپیرو 25 جوشام برطرف شده بود من فقط با سیپروترون استات ریزشم قطع میشد که اینبار با وجود مصرف دارو بازهم ریزش داشتم.دوستان بیاید به هم روحیه بدیم من دارم امید وار میشم که مشکلمون حل میشه . اخه اونلی جون گفت که پلی کیستیک هم درمان گیاهی داره خیلی خوشحال شده بودم.
منم چهارسال قبل اسپیرو ۲۵ خوردم همه جوشام رفت الان شما گفتی قبلا اسپیرو ۲۵ برات خوب بوده اما حالا اسپیرو ۱۰۰ هم کاری نکرده ترسیدم بدی مشکل هورمونی دقیقا همینه که دیگه بدن رو قرصا جواب نده هی باید دوزش بیشتر و قوی تر بشه ،اخرشم رو هیچی جواب نمیده دیگه
کیانا،کارن😍😍
مارتا جان نمیترسونم،درسته بدن با بدن فرق میکنه ولی مشکل هورمونی همینه،به قرصا دل نبند،شیدی،اعظم،ایلین و خیلیااای دیگه از قرصای ضعیف هورمونی رسیدن به قوی تریناشون،اخرم دیگه اثری نداشت ماها باید با ماسکا موهامونو حفظ کنیم
کیانا،کارن😍😍
متفورین نه نخوردم اصلا اره اسپیرونولاکتونو من دوتا میخوردم بعدش کردم روزی یکی،بعد روزی یه نصفه بعد یک روز درمیون و بعدم کامل قطع کردم.کل اینا تو سه هفته بود
کیانا،کارن😍😍
2810