2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680242 بازدید | 28507 پست
هلال ماه من نمیدونم دقیقا درمانش چیه،ولی چون من درحال تحقیق بودم که برم پیش طب سنتی یا نه خیلیااارو دیدم که با طب سنتی پلی کیستیکو درمان کردن ولی یک نفرم ندیدم با طب مدرن درمان شده باشه نه عزیزم داروهاش خیلیییی زیاده،من از یکیشون پرسیدم گفت فقط ۵۰۰ هزار تومن هزینه داروهاش شده.رازیانه و ویتاگنوسم بین داروهاش نبود اصلا
کیانا،کارن😍😍
من این ماه قرار بود برم پیش روازاده تهران،ولی متاسفانه نشد،میمونه اذر ماه برم شایدم ابان،نمیدونم،ولی هروقت رفتم حتما تمام داروها و نکاتی که بهم بگرو اینجا مینویسم من چون شهرستان هستم یکم سخته تهران اومدن وگرنه تاحالا طب سنتیو شروع کرده بودم ولی رفتم حجامت بهم گفت غلبه صفرا داری دیگه نمیدونم باید چیکار کنم!
کیانا،کارن😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه سوگند جان من وقتی حنا میزارم مجبورم بیشتر سرم رو بشورم کف سرم یک لایه رنگ حنا و چرب میشینه به خاطره همین الان میترسم حنا بزارم میشه یه ماه سرم رو اصلا با هیچ چیز نشورم فقط اب. تایا اینکه از جوشونده ها مثل بابونه و چای سبز واینچیزا استفاده کنم البته اگه خیلی چرب نشه و مجبور نشم دوباره شامپو بزنم
اخه حنا خودش خیلی موها رو تمیز میکنه اگه میخایی سرت رنگ نگیره به حنات وسمه هم اضافه کن دگ کف سرت رنگ نمیگیره موهاتم مشکی میمونه ... من کف سرم اصلا چرب نمیشه هفته ای دوبار هم حنا میذارم چی به حنات اضافه میکنی ؟؟ برگ مورد کمی چربه اگه اضافه میکنی شاید ازون باشه
سلام به همه . برای ریزش مو گلیکوزان و ساینس و فیتو رو پیشنهاد میکنم . برندهای معروف و قابل اعتمادی هستن . لینکشم میذارم که ببینین http://www.drfakhar.ir/index.php?route=product/manufacturer&manufacturer_id=46 http://www.drfakhar.ir/index.php?route=product/manufacturer&manufacturer_id=43 http://www.drfakhar.ir/index.php?route=product/manufacturer&manufacturer_id=95&nostock=0&nostock=0&page=2
منم قبلا حنا میذاشتم اتفاقا موهامو خشک میکرد نه چرب موقع شستنشم باید خیلیییی اروووم و با دقت بشورید،چنگ نزنید موهارو ،سرتونو بگیرید زیر شیر اب و خیلیییییی اروم دست بکشید تو موها
کیانا،کارن😍😍
اینکه با هیچی نشوری جواب نمیده هااااا...بدتر ناراحتت میکنه ...میچسبه کف سرت موهات.روحیت بهم میریزه ....میتونی با حنا و سدر رقیق شده ابلیمو گل ختمی یا صابون کاملا گیاهی بشوری
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
من معمولا حنا رو با سدر و سرداشت مخلوط می کردم من چون سرم چربه حنا میزاشتم نمیتونستم خوب چربی سرم را بگیرم البته الان چربی سرم بهتره چون تا 3 روز بعد حموم چرب نمیشه فقط دوستان الان که هنوز ریزشم کامل قطع نشده حنا بزارم مو رو موقع شستن اذیت نمیکنه که بیشتر بریزه اگه اذیت نمیکنه بزارم.اخه الان که میرم حموم از ترس ریزش یه بار با شامپو اون هم اروم بیشتر نمیشورم.
حنا و سدر رقیق یعنی یه قاشق حنا یه قاشق سدر دو لیوان اب ........غلیظ مثل ماسک نباشه .....اونو میریزی اروم اروم رو سر ...کمی ماساژ اهسته میدی ...بسیار عالی چربز سر رو میگیره صابون کاملا گیاهی میگن باید بزاریشبیرون کلاغ ببرش ...از یه جای مطمئن بخرین ...مث همون صابون زیتون
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
2810