2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680178 بازدید | 28507 پست
مارتا داخل حمام نرم کننده استفاده کن،بعدم که از حموم دراومدی موهاتو خیلییی اروم باحوله فشار بده ابش گرفته بشه بعد باز بزار با دمای اتاق خشک بشه.وقتی کاااامل خشک شد به موهات کریستال بزن و اروووم شونه کن من اینکارو میکنم
کیانا،کارن😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روغن هویج رو خودم درست کردم. همون طور که تو صفحه اولش دستورش رو گذاشته بود. روغن پایه ام کنجد بود. من گذاشتمش جلوی آفتاب. لازمه که بجوشونمش؟ حالا مستقیم یا غیر مستقیم؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
من این ماسک به موهام میزنم عالیه نصف استکان روغن نارگیل+نصف استکان روغن زیتون بودار+یک قاشق مرباخوری حناو10حبه سیررنده شده+یک پیازخوردشده 2ساعت قبل حمام میزنم 5ساعتم میذارم توشامپوهم یک پیازریزکردم موهام شاداب ونرم ولطیف وبدون ریزش شده پیازبونمیده توشامپو.حناهم رنگ نمیده توروغن.
خانوما من از عطاری حنا گرفتم بهم گفت اگه میخوای موهات رنگ نگیره تفتش بده بعد بزن به موهات منم تفت دادم بازم گفتم شاید موهام رنگ بگیره یه کمی روغن سیاه دونه هم ریختم توش به نسرتون خوبه؟ یه سوال دیگه وقتی حنا میزن بعد مجبور میشم خیلی بشورمش و مدام زیر دوش دست میکنم تو موهام تا حنا ها بیان بیرون خیلی موهام میریزه به نظرتون چیکار کنم تا راحتتر موهام تمیز بشه بعداز حنا زدن؟ خیلی ممنون
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
هیلی جان روغن زیتون اضافه کن. موقع حموم سرت رو بگیر زیر شیر اب اجازه بده جریان اب به ارومی همشو پاک کنه. بعدش خیلی اروم شامپو بزن.
بچه ها از کجا میشه فهمید مشکل ریزش به dht مربوطه؟ من اینو دکتر برام ننوشت. ولی هورمونهام مشکلی نداشت
بچه ها از کجا میشه فهمید مشکل ریزش به dht مربوطه؟ من اینو دکتر برام ننوشت. ولی هورمونهام مشکلی نداشت
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=197567&T=%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86_%D8%AE%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%AA_%D8%A7%D9%88%D8%B1_%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86_%D8%B3%D9%88%D8%AA%D9%8A_%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%D9%8A%D8%AA%D9%88%D9%86_&PageNumber=437 یه سر بزنین واسه خنده و روحیه خوبه
2810