2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680281 بازدید | 28507 پست
ارغوان حتما آزمایش تیر وئید و کبد بده........مامان من تیرویئد داره موهاى پاش کاملا ریخته در ضمن ریزش موى سر هم میاره
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان پراهام راهی گفتم برویک استکان روغن نارگیل+یک استکان روغن زیتون+یک قاشق مرباخوری حنا.2ساعت قبل حمام بزنی به تمام مووشونه کنی تابه همه جابرسه وکلاه رنگ یاپلاستیک بزاری.حناتوروغن رنگ نمیده2باربزنی متوجه میشی ریزشش کم شده عالیه موهاتوشفاف وشاداب وبراق میکنه. سلام بچه ها من خودم روغن نارگیل درستکردم یک نارگیل پوست کردم ریزکردم بایک استکان ابجوش تومخلوط کن ریختم چندبارمخلوط کردم حسابی نرم شدن ویک پارچه توری روی سرشیشه گذاشتم وباقاشق موادتوتوری میریختم حسابی فشاردادم ودرشیشه بستم تویخچال گذاشتم بعد1ساعت کامل جدامیشه وروغن میادروی شیشه ولی من تافرداگذاشتم وباقاشق برداشتم توقوطی کرم دورچشم ریختم تویخچال گذاشتم خیلی بوی خوبی میده ومثل کرم سفید.بایک نارگیل تقریبانصف استکان روغن میده.به صورتم زدم خیلی نرم ولطیف کرد. من روش اول روغنگیری نارگیل انجام دادم. http://nilgoon-mag.com/%D8%B3%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%B5-%D8%AF/