2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680203 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشق مامان ازمایش خون دادی؟ میزان هورمونات و ویتامین ها مشخص شده؟ ببین عزیزم اگر ارثی باشه مربوط به هورمونات میشه که دکتربایدبرای تنظیمش قرص تجویز کنه. خونسرد باش عزیزم.وقتی ازمایش دادی با قرصای مکمل شروع کن. کناراونها از عرق شنبلیله روزی نصف استکان و قرص لیکوپن هم استفاده کن. اثراین درمانا تو3ماه خودشو نشون میده. قرصای مکمل مثل هیروویت و اناکپس خوب هستن که 3ماه باید خورده بشه.یکیشو به دلخواه استفاده کن. و چون وضعیت تو حساس هستش مطمئنا دکتر بهت ماینوکسیدیل تجویز میکنه. فیناستراید هم باید مصرف کنی. اگر تجویز کرد بهش بگو حداقل گیاهیشو بنویسه. عزیزم اگر کلسیم و ویتامین دی و اهن بدنت هم کمه. باید از مکملای جدا گانه استفاده کنی.چون این ویتامینا تو قرص مکمل هیروویت و اناکپس نیست. اینا هم به تنهایی باعث ریزش مو میشه. سریعتر قرص مکملا رو شروع کن. عصاره گیاه نخل اره ای هم واسه این معضل عالیه که متاسفانه ایران پیدا نمیشه.اگر اشنایی خارج از کشور داری بگو برات بفرسته. اونم باید3ماه استفاده بشه. و کنارهمه اینها تخم کدوی خام هم موثره که ضد هورمون مردانس. شبی30تا بخور.عزیزم ما اینجا معمولا گیاهی استفاده میکنیم.اما چون وضعیت تو خاصه باید سریعتر ماینوکسیدیل و فیناستراید تو برنامت باشه. از ماینوکسیدیل خارجی استفاده کن نتیجه بهتری ببینی. تو داروخونه ها داره موفق باشی عزیزم
عشق مامان پس اگرهمه چیز درسته چطور دکتر گفته مشکلت ارثیه؟وقتی اشکال هورمونی نداری؟!!!! پسرخوب تمام درمانا رو که گفتم میتونی استفاده کنی.فقط ازماینوکسیدیل و فیناستراید استفاده نکنی بهتره چون شیمیایی هستن و عوارض دارن
من دکتر نصیر زاده رفتم همون که آنالیز میکنه فقط مکمل میده هر سه ماه یکبار و محلول ایوروشه و ... معرفی میکنه همشم اینترنتی بخ چشم نمیبینیش
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
2810