2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680203 بازدید | 28507 پست
بچه ها امروز رفتم داروخانه یک قرص بگیرم بنام بیوتین بعد دیدم روش نوشته ویتامین h یادم افتاد چند سال پیشه خیلی موهام میریخت دکتر بهم خارجیش رو داد خیلی خوب بود یک سرچ در موردش بکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. دیروز رفتم حموم ریزش موهام خیلی زیاد شده خیلی. نمیدونم چرا انقد ریزش موهام شدید شده. فقط شامپومو تغییر دادم. شامپو سبونورم جی اویدرم زدم. سیپرو هپتادین ایرانی و قرص مولتی دیلی و بعضی موقع ها ول من و بعضی موقع ها امگا 3میخورم. یعنی از این قرصاست که ریزشم خیلی شدید شده یا به خاطر شامپو؟؟
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
پسر خوب تا حالا آزمایش کامل دادی برای ریزشت احتمالا بخاطر عوض کردن شامپو هست اول از همه دو هفته تمام قرصها رو قطع کن بعد برو یک آزمایش کامل هورمونی و خونی بده دوم از صفحه اول میتونی شروع کنی عصاره و محلول های ضد ریزش رو درست کن و بمال به سرت بعد که ریزش کم شد برو سراغ روغنها
دوستا من ن اشتباهی جلوی موهام یعنی خط پیشونیم رو یکبار لیزر کردن الان می خوام سریع در بیاد و ضخیم بشه،دستورای خیلی زیادی دیدم اینجا می تونین بگین برای مورد من چه کاری بهترین جواب رو می ده ؟حسابی این پیشونی من به هم ریخته :( ،نامزدی خواهرمم هست عجب شانسی !!!!!! :| دکتر برم به نظرتون بهتر جواب می گیرم ؟
2810